vineri, 2 august 2013

Legături periculoase: (primăria lui) Florea – Maior –Țerbea



Legături periculoase: (primăria lui) Florea – Maior –Țerbea
Dacă tot s-a dus Țerbea undeva unde nu mai poate primi banii publici cadou de la bandiții PDL Mureș, poate face cineva un control la afacerile dedicate ale derbedeilor din primărie pe augusta lui persoană. Nu de alta, dar să știm ce alte afaceri au mai învârtit prietenarii cu derbedeii de partid. Până atunci:
1.Legătura periculoasă Florea – Țerbea, pe autoturisme. Gurile rele din târg spuneau că Florea se plimbă în mașini de la Țerbea. Țerbea e prins cu înmatriculări false, e aruncat în pușcărie ca ultimul golan, e scos, de milă și interes, de Constantinescu, care era, desigur, în partidul lui Florea! Coincidența dracului!
2.Legătura periculoasă Florea brașoveanul – Țerbea brașoveanul. În CV-uri Florea se declară brașovean, la fel și Țerbea (Victoria, mai precis). Afacerile în ceea ce îi privește au condus mereu la Brașov. De aici vroiau derbedeii PDL Mureș din primărie să cumpere loc de divizie a doua (Forex), de aici și-a luat cu chirie Țerbea elicopterul morții, de la ins pentru care Kagan Ildiko trebuia să mai cumpăre un caiet de sarcini la licitația care l-a dat câștigător pe Țerbea, așa cum scrie Lumea justiției! Din Brașov se cumpără și gazon, de aici vin și jucători și antrenori, orașul e vital pentru foștii brașoveni și afacerile foștilor și actualilor brașoveni. Coincidența dracului!
3.Legătura periculoasă primăria lui Florea – Salubriservul lui Țerbea. Cu circul de rigoare, anchetat de DNA și rezolvat rapid, cu Lăurean care a picat de fraier și a trebuit să primească în anul electoral 2012 200.000 de euro din banii publici pentru ceea ce ratații numeau reparații străzi. Lăurean s-a conformat, a uitat scandalul, iar în campania banditului portocaliu ai lui  Lăurean umpleau gropile cu roaba și cu lopata de zgură. Bandiții din primăria lui Florea au fost prinși de Curtea de conturi cu o dedicație pentru firma fostului pușcăriaș, mai precis din banii publici lepădăturile cumpărând containere cu care trebuiau să vină proștii lui Țerbea. Coincidența dracului!
4.Legătura periculoasă primăria  lui Florea – scaunele lui Țerbea, revelioanele la Țerbea și așa mai departe. Derbedeii din primărie au găsit necesară afacerea închiriere de scaune pe 4 euro jumătate ca afacere prin care puteau să îi facă cadou 10.000 de euro pe zi lui Țerbea. Nu știm la ce au folosit ăia scaunele, dar dedicațiile pe Țerbea au mers până la revelioane pentru pensionari, motiv să se mai deconteze miile de euro pe prietenar. Coincidența dracului!
5.Legătura periculoasă Țerbea – Maior pentru pus mâna pe Subotic
Țerbea a votat, deși era fost pușcăriaș și în consecință nu putea reprezenta vreo valoare morală în fotbal, pentru dezafilierea Craiovei. E prins în interceptări făcând sluj în fața lui Maior, care cerea ca musai Subotic să ajungă ultra-rapid la FCM. Singurul motiv pentru care Țerbea a dezafiliat Craiova?! Coincidența dracului!
6.Legătura periculoasă Florea-Maior pe consiliere și pus ilegal viceprimar
Desigur, ca orice întreținut pe bani publici, Clodu Maior e util lui Florea, care l-a inventat consilier personal în două ocazii și apoi viceprimar ilegal, cum avea să dovedească justiția. În calitățile ilegale Maior a semnat ca…primarul și bandiții din biroul de presă i-au făcut reclamă, ca și presa care merge cu Cătană la notar, nu la licitații, cum se laudă gășcarul lui Florea, pentru a-i face imagine de om care știe ce vorbește.   Coincidența dracului!
7.Legătura periculoasă Maior- Florea pe FCM. Bandiții din PDL Mureș erau disperați că vine Borbely cu ASA și Boloni și au încercat să cumpere loc de divizie a doua. În ultima zi de campanie electorală au reușit, cumpărând loc prin primarul PDL de Sânnicolau Mare, cum s-a lăudat Maior la conferința de presă! Legătura periculoasă, echipă pe bani publici pentru campania porcului portocaliu a ținut. În anii următori și din banii publici porcii PDL Mureș au reușit să cumpere instalație de nocturnă de 200.000 de euro pentru clubul familionului Maior! Desigur, Curtea de conturi a dormit, cum doarme și când bandiții lui Florea cer 1,8 milioane de euro pomană din banii publici pentru clubul familionului Maior! Ăia nici măcar nu își plătesc impozitele la stat, pentru asta așteaptă banii publici, DNA-ul lui Curcă nu se bagă, cum nu s-a băgat nici în campania electorală a lui Florea, când hoții PDL au folosit banii publici și prostovanii de polițiști ai fostului/actualului sereist Bretfelean și Curcă a spus, senină, că așa ceva nu e corupție! Coincidența dracului!
8.Legătura periculoasă Maior –Țerbea pe FCM-ul pedelist
După cum scrie GSP.ro, Țerbea trebuia să devină finanțator la FCM, dar asta se bătea cap în cap cu interesele familionului Maior, care primea banii publici cu dedicație. De ce să mai cooptezi pe altul la cașcaval, când poți să te îmbuibi doar tu?!   Coincidența dracului!
9.Legătura periculoasă Maior – primăria Târgu-Mureș, pe transporturile terestre ocazionale ale primăriei
Cum individul și-a declarat Siletina în prima declarație la primărie, pe care a și scos-o de pe site pentru că era completată stupid, Maior a intrat cu Siletina în primărie și degeaba se dă virgin astăzi, cum că nu are legătură cu firma. Siletina are dedicații de la primăria Târgu-Mureș pe ceea ce bandiții numesc transporturile terestre ocazionale ale primăriei. Ce transportă bandiții? Elevi la școli, pensionari, porcii PDL Mureș la Cluj-Napoca? Galeria FCM? ! Nimeni nu știe, dar atenție: Siletina primește doar pe asociere subvenție, la transporturile terestre ocazionale ale primăriei e dedicație curată! Ce transportă porcii?! Coincidența dracului!
10. Legătura periculoasă primăria lui Florea – Țerbea pe publicitatea pentru care presa nu are curaj să meargă la licitație. Se cunoaste că după modelul Zereș în Târgu-Mureș sunt intermediari agreați de bandiții din primărie. Presa locală e moartă de frică să nu supere bandiții din primărie așa că așteaptă ca intermediarul (Cătană, Suciu și ălalalt) să vină să le ofere o sumă pentru care să presteze pupincurist. Cum făcusem un calcul, doar pentru un an bandiții din primăriei aveau o sumă de 400.000 de euro de făcut praf pe publicitatea care înseamnă doar anunțuri de organizare ședință de consiliu și promovare nesimțită pentru ilegalul Maior, plus campanie electorală pentru Florea, semnată de porcii din primărie…biroul de presă al primăriei.  Desigur, lepdăturile PDL mureș nu au decontat publicitatea electorală, cum nu au decontat casetele primăriei date gratui 3 luni la Știi TV, postul de reclamă electorală pentru bandiții PDL Mureș și astfel ratații ăia și-au păstrat cu bunuri luate din primărie și filmate pe sute de mii de lei, pe o persoană fizică Nagy, dacă ne mai amintim bine.Cum presa e șantajată și șantajabilă, nimeni nu-și pune problema că plătesc un prost în primărie cu 60.000 de lei ca purtător de cuvânt, dar banditul PDL Mureș vine cu Maior să dea din plisc. Un alt actor ratat, de partid.  Știți, desigur, că intermediarul lui Florea e Info Statistics, abonată la găinarii de la primărie de pe vremea cînd scotea Monitorul primăriei făcut chiar de lepădăturile din primărie, care veneau cu stickul la intermediar,  care stă tocmai la localul lui Țerbea! O mână spală pe alta? Coincidența dracului!
Deocamdată atât, cine vrea să continue legăturile periculoase și nu poate fi șantajat de porcii PDL și de gunoaiele din primărie puse etnic și votate tot etnic este invitat să continue articolul! Poate mai găsiți niște legături frumoase cu SRI, cu foștii SRI-iști, cu poliția locală, cu pesedeii cu firme și cu fii/soții și așa mai departe.


Câteva din mega-afacerile dorite de porcii PDL Mureș pe afaceristul de casă Țerbea:
1) Afacerea 700.000 de euro pomana porcului pentru ședința din iulie a consiliului local;
2) Afacerea 850.000 de euro pomana porcului portocaliu, vrută de găinari lui Florea acum vreo 2 ani;
3) Afacerea scaune de la hotelurile lui Țerbea, pe 4,5 euro chiria și la 2000 de exemplare maximum (maximum 9.000 de euro pe zi/eveniment). Desigur, porcii din primărie găseau ei ce să bifeze că ar fi fost organizat cu scaunele lui Țerbea;
4) Mega-afacerile de milioane de euro cu scuza salubritate și deszăpezire;
5) Afacerile cu revelioane ale porcilor din primărie, pentru pensionari;
6) Afacerile cu ridicare de mașini, practic furt de proprietate privată. Atenție, se ridică 4-5 mașini pe zi, porcii ăștia raportând cam 1500 de mașini pe an! Afacere mână în mână cu trepădușii fostului/actualului sereist Bretfelean, așa-zișii polițiști locali.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.