marți, 6 august 2013

Florea vrea altă afacere pe scuza Peninsulă! Interes al găștii de partid pentru depozitul de armăsari, după parcul municipal, cetate și ștrandul 1 mai



Florea vrea altă afacere pe scuza Peninsulă! Interes al găștii de partid pentru depozitul de armăsari, după parcul municipal, cetate și ștrandul 1 mai
City news citire:
Primarul municipiului Târgu Mureş, Dorin Florea, vrea Festivalul Peninsula înapoi. Edilul municipiului, a lansat, astăzi, o invitaţie publică organizatorilor Peninsula de a se întoarce la Târgu Mureş, unde s-a născut şi s-a dezvoltat.
florea vrea festivalul peninsula inapoi

Primarul Florea, a declarat, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă că "eu îi aştept să vină acasă şi nu vor mai fi situaţii tensionate", făcând referire la ultima ediţie a festivalului care s-a desfăşurat la Cluj.

Pentru desfăşurarea festivalului, primarul are în vedere amplasamentul de lângă Complexul de Agrement şi Sport Mureşul, a avut loc Peninsula în cele 9 ediţii de la Târgu Mureş sau Depozitul de Armăsari din municipiu dacă terenul va reveni Primăriei Târgu Mureş.

Festivalul Peninsula, ediţia a 10-a, a avut loc în perioada 18-21 iulie pe Valea Gârbăului, lângă Cluj-Napoca, pe o suprafaţă de 10 hectare pusă la dispoziţie de municipalitate. Terenul este situat în zona unui fost poligon militar de lângă Cluj - Napoca. Organizatorii au anunţat că la ultima ediţie a festivalului Peninsula au participat 60.000 de persoane.
Pentru cei care știu să citească atent, recitiți declarațiile individului înainte de Peninsulă, când promitea să le dea parcul municipal pentru organizarea de eveniment. Desigur, asta era doar ca să aibă bandiții o scuză în a repara fără autorizații și pe firmele porcilor PDL Mureș. Și altă dovadă a interesului porcilor PDL Mureș, dată în vileag de rudele din biroul de presă al primăriei și ele la rândul lor date în gât de p.local Bretfelean, ex. SRI, ca fiind autorii comunicatului cu atacul rasist la adresa țiganilor! Acolo, bandiții de subordonați ai lui Florea plângeau că primăria nu poate da două milioane de euro din cele 7 milioane de euro, din banii publici, pentru reparații, pe motiv că un minister nu îi dă ștrandul lui Florea! Atenție, toate afacerile derbedeilor au fost pe firme PDL Mureș și pe gășcari din camarilă, ceea ce se vrea, desigur, și la depozitul de armăsari. Vreți Peninsula acolo? Îi faceți afacerile lui Florea și dați undă verde porcilor PDL Mureș la pus mâna pe terenuri !
P.S. Verifică cineva stadiul lucrărilor lui Bența-Poruțiu-Borșan în Cetate? Nu de alta, dar bandiții lui Florea au motiv să nu organizeze acolo Zilele târgumureșene câtă vreme dau ăia la mistie!

http://www.tirgumures.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=1926%3Apoliia-local-a-starpit-cuibul-de-igani-de-la-trandul-1-mai&catid=37%3Acomunicate-de-presa&Itemid=313&lang=ro
Echipele de intervenţie ale Poliţiei Locale a municipiului Tîrgu-Mureş, au intervenit în dimineaţa zilei de miercuri, 8 august 2012, în zona Aleea Carpaţi, ştrandul 1 Mai, pentru evacuarea a 6 persoane, care şi-au făcut ilegal cuibul pe teritoriul municipiului, având în buletin alte adrese de domiciliu.

Acţiunea din această dimineaţă a fost demarată, potrivit lui Valentin Bretfelelan, dir. executiv al Poliţiei Locale, ca urmare a numeroaselor sesizări venite din partea locatarilor din zona Aleea Carpaţi. Conform acestora, în fiecare vară, ţigani din comunele din judeţ îşi găsesc la ştrandul 1 Mai adăpost, cauzând probleme ca urmare a consumului de alcool şi a zgomotului.

Deşi ar fi dorit încă de ani buni să administreze fostul Ştrand 1 Mai şi să-l transforme într-un loc de petrecere a timpului liber, Primăria Tîrgu-Mureş, nu poate face nimic. Şi asta deoarece, în ciuda faptului că există un proiect de hotârăre de preluare a acestui obiectiv de către municipalitate, acest lucru nu este posibil deoarece Ministerul Educaţiei, care este proprietarul de drept, l-a scos la licitaţie. Planurile de reabilitare datează din 2008, prin intermediul Programului "Bazine de înot", realizat prin Compania Naţională de Investiţii. Investiţia pentru realizarea unui bazin olimpic acoperit şi al unuia didactic era estimată la acea vreme la 7 milioane de euro, iar municipalitatea ar fi avut o contribuţie de 30%.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.