marți, 6 august 2013

Rechinii se atacă între ei: Sandu îi dă în cap lui Mitică, Mitică îl spurcă pe Duru! Ceva cătușe pentru hoțiile de peste 20 de ani din fotbalul românesc?! Și cum de Mitică nu a suflat un cuvânt la găinăria cu licența FCM?!



Rechinii se atacă între ei: Sandu îi dă în cap lui Mitică, Mitică îl spurcă pe Duru! Ceva cătușe pentru hoțiile de peste 20 de ani din fotbalul românesc?! Și cum de Mitică nu a suflat un cuvânt la găinăria cu licența FCM?!
GSP.ro dixit:
Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, îl acuză pe Viorel Duru pentru situaţia în care a ajuns fotbalul românesc în ultimii ani.

"Duru a încurcat pe toată lumea. Craiova, Timişoara, Oradea, Rapid, toate au fost distruse de Duru. Imaginea României a fost stricată de acest om.

De asta sîntem aşa văzuţi în Europa. Să nu mă acuze pe mine nimeni", a spus Dumitru Dragomir la conferinţa de presă de azi.
Curios, dar Mitică fost la pușcărie nu a suflat un cuvânt despre licențiere în cazul FCM, când bandiții lui Florea și ai lui Maior au făcut echipă în campania electorală a lepădăturii PDL și au inventat continuarea secției de fotbal a lui AS Sânnicolau Mare pentru ca porcii PDL Mureș să nu stea 3 ani în a doua ligă, cum spunea regulamentul! Proștii de la licențiere au jucat pentru porcii PDL Mureș și Mitică nu a suflat un cuvânt!
În legătură cu situaţia juridică a clubului FCM Târgu-Mureş vă precizăm următoarele: la data luării deciziei de refuzare a acordării licenţei pentru sezonul 2009/2010, respectiv pe 25 mai 2009, clubul nu a prezentat dovada că este continuatorul activităţii fotbalistice a secţiei de fotbal a clubului polisportiv AS Unirea Sânnicolau Mare. Ca urmare, clubul FCM Târgu-Mureş nu putea solicita licenţa, deoarece nu avea vechime ca membru afiliat de minim trei ani la data când începea sezonul competiţional pentru care solicita licenţa, respectiv 1 iulie 2009 . Ulterior anunţului privind refuzarea acordării licenţei şi a motivării acesteia, clubul a prezentat la FRF documentaţia completă privind situaţia juridică, din care reiese că secţia de fotbal a AS Unirea Sânnicolau Mare s-a divizat de clubul polisportiv, şi-a schimbat denumirea în FCM Târgu-Mureş şi sediul social în Târgu-Mureş, consfinţite prin Hotărâre judecătorească. Pentru a obţine Certificat de identitate sportivă, clubul FCM a prezentat la MTS statutul asociaţiei, în care se preciza că este continuatorul activităţii secţiei de fotbal a AS Unirea Sânnicolau Mare. Pentru scopul acordării licenţei, văzând aceste acte juridice, clubul FCM poate solicita licenţa pentru sezonul 2010/2011” – mi-a răspuns Viorel Duru , director licenţe şi afilieri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.