vineri, 2 august 2013

Țerbea vroia să cumpere echipa Făgărașului, bandiții din primăria Târgu-Mureș care fac cadou banii FCM-ului familionului de partid Maior vroiau să mute Corona Brașov, pe 850.000 de euro! Afaceri ale brașovenilor pe banii publici




Țerbea vroia să cumpere echipa Făgărașului, bandiții din primăria Târgu-Mureș care fac cadou banii FCM-ului familionului de partid Maior vroiau să mute Corona Brașov, pe 850.000 de euro! Afaceri ale brașovenilor pe banii publici
Sorin Ţerbea, omul de afaceri din Victoria care a murit în accidentul de elicopter de la Mureş, a vrut să preia echipa de fotbal a Făgăraşului.

milionarul-muresean-sorin-terbea-a-murit-intr-un-accident-de-elicopter-alaturi-de-alte-patru-persoane-18458869. Cu un an în urmă, la finele lui august 2012, elicopterul lui Sorin Ţerbea îl aducea pe afacerist în oraşul nostru pentru a discuta cu municipalitatea despre preluarea echipei locale de fotbal. S-a întâmplat cu o zi înainte de a muri profesorul Traian Duţă. A venit cu un elicopter, a aterizat pe stadion şi a discutat despre echipa de fotbal Civitas cu primarul Sorin Mănduc, cu Traian Duţă şi cu Lucian Cupu. Până la urmă nu s-a materializat, a doua zi a murit Traian Duţă, îşi aduce aminte primarul Făgăraşului.
Afacerea bandiților din primăria Târgu-Mureș, dezvăluită de Aurică Țicleanu. Lepădăturile cu FCM în campanie electorală vroiau Corona!

Corona, ofertată de FCM să se mute la Târgu Mureş! Braşovenii negociază cu un finanţator al unei echipe din Liga a III-a

• Şefii Coronei dau asigurări că echipa de fotbal nu se va muta în alt oraş, deşi au fost discuţii cu cei de la FCM Târgu Mureş
• Szakal spune că echipa are nevoie de un investitor care să se implice în susţinerea echipei
• „Echipa va juca la Braşov, pentru că vrem să continuăm acest proiect în Liga I”, spune Szakal

Corona a promovat, în premieră, în Liga I, dar problemele, în special, cele financiare, persistă, astfel că oficialii echipei caută surse de finanţare. În aceste zile, şefii Coronei discută cu mai mulţi oameni de afaceri pe care vor să-i convingă să investească în echipa de fotbal. Luni este programată reunirea lotului, iar jucătorii aşteaptă plata restanţelor financiare.

Ofertă de la Târgu Mureş

Imediat după ce echipa braşoveană a promovat în Liga I, oficiali de la echipe din ligile inferioare au început să se intereseze de situaţia Coronei. Concret, primii care s-au interesat de locul Coronei în Liga I, au fost cei de la FCM Târgu Mureş, care vor echipă în primul eşalon în sezonul viitor. Cei de la Târgu Mureş ar fi fost de acord să lase celor de la Braşov banii din drepturile de televiziune, circa 850.000 de euro, iar echipa să se mute la Târgu Mureş, unde timp de un an să evolueze cu titulatura Corona, iar apoi, după rezolvarea situaţiei juridice echipa să se numească Corona Târgu Mureş.

Băbuţan: „ Noi suntem deschişi la discuţii”

Aurelian Băbuţan, directorul general al celor de la FCM Târgu Mureş, a confirmat interesul pentru ca echipa de fotbal Corona să fie mutată la Târgu Mureş. „Nu ascund faptul că îmi doresc să avem la Târgu Mureş echipă de Liga I. Avem intenţia de a găsi o modalitate ca echipa braşoveană să devină echipa oraşului Târgu Mureş. Noi suntem deschişi la discuţii”, ne-a declarat Băbuţan.

Problemele apar însă din faptul că echipa de fotbal nu poate fi ruptă din clubul Corona, astfel că şansele ca această varinată să se concretizeze sunt minime.

Investitor surpriză

Din sursele noastre şi un potent om de afaceri negociază cu oficialii braşoveni, dar aici este vorba de un proiect mai amplu. Cel mai propabil este vorba de Radu Călin, patronul celor de la Fortuna Brazi, echipă care a ratat promovarea în Liga a 2-a, după o luptă acerbă cu Unirea Tărlungeni şi care este interesat să preia o echipă de Liga I. Dacă negocierile care se află în fază avansată se vor finaliza, Radu Călin va finanţa echipa de fotbal care va rămâne la Braşov.

Szakal: „Avem nevoie de un investitor”

Preşedintele secţiei de fotbal de la Corona, Szakal Andras, dă asigurări că echipa va rămâne la Braşov şi în sezonul viitor. Mai mult, oficialul braşovean spune că echipa are nevoie de un investitor puternic. „Sunt tatonări cu un investitor care doreşte să vină la Corona. Avem nevoie de un investitor care să susţină financiar echipa. În perioada următoare vom face toate demersurile ca acesta să intre în Consiliul de Admisnitraţie al clubului şi chiar să preia majoritatea acţiunilor la echipa de fotbal. Este imposibil de susţinut contractele fotbaliştilor din bugetul local, iar în acest sens este şi o reglementare UEFA care interzice acest lucru. În schimb, oferta de la Târgu Mureş este imposibil de realizat, pentru că în cazul în care echipa de fotbal s-ar fi mutat acolo, Corona rămânea fără echipă de fotbal. Echipa va juca la Braşov, pentru că vrem să continuăm acest proiect în Liga I”, a declarat Szakal Andras.

Acesta are şi un plan de rezervă, în care doreşte să implice mai mulţi oameni de afaceri în susţinerea echipei. „Ne dorim să aducem lângă echipă mai mulţi oameni de afaceri care doresc să se implice în proiectul Corona”, a încheiat oficialul braşovean.

Sursa: Monitorul Expres
http://liga2.prosport.ro/seria-2/corona-ofertata-de-fcm-sa-se-mute-la-targu-mures-brasovenii-negociaza-cu-un-finantator-al-unei-echipe-din-liga-a-iii-a-10964613

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.