vineri, 16 august 2013

Bandiții lui Florea semnează Florea, Maior sau alți șmecherași PDL Mureș, după interes

Bandiții lui Florea semnează Florea, Maior sau alți șmecherași PDL Mureș, după interes
Adormirea Maicii Domnului nu e personalizată
„La Mulţi Ani !”
Miercuri, 14 August 2013 13:37 | Imprimare | Email

Cu prilejul sărbătorii Adormirea Maicii Domnului (Sfântă Mărie Mare), Primăria municipiului Tîrgu-Mureş adresează persoanelor care poartă numele de Maria, precum şi derivatele acestuia sincere urări de bine, multă sănătate şi fericire.
Gheorghe e băiat bun pentru Florea

„La Mulţi Ani !”
La mulţi ani! – Ziua Sfântului Mare Mucenic Gheorghe
Cu prilejul Sărbătorii Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă, Primăria Municipiului Tîrgu Mureş urează tuturor celor care poartă numele Gheorghe şi derivatele sale multă sănătate, bucurii şi împliniri!

La mulţi ani!

Dr. Dorin Florea,

Primarul Municipiului Tîrgu Mureş
Botezătorul e  a lui Florea!

„La Mulţi Ani!” de Sfântul Ioan Botezătorul
Luni, 07 Ianuarie 2013 11:40 | Imprimare | Email

Cu prilejul Sărbătorii Sfântului Ioan Botezătorul, Primăria Municipiului Tîrgu-Mureş urează tuturor celor care poartă acest nume precum şi derivatele sale, multă sănătate, prosperitate şi pace sufletească!
La mulţi ani!

Dr. Dorin Florea,

Primarul Municipiului

După cum puteți observa, bandiții lui Florea care postează gunoaiele pentru gunoaie pe banii publici folosesc semnături diferite și băgarea în față a semi-analfabetului în funcție de interes.Porcii pupincuriști ai lui Florea și ai mafiei jegoase românești se fac că nu știu că există doi viceprimari legali și că nu poți băga niște indivizi fără calificare și concurs în locul oamenilor care reprezintă cu adevărat instituția! Alo, borfașii lui Florea, poate vă bagă careva la abuz în funcție și la asumarea de calități neoficiale. Înțelegem cretinii, dar nu tot timpul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.