luni, 19 august 2013

Combaterea discriminării ar avea de lucru după decesul lui Cioabă. Același consiliul al combaterea discriminării care nu amendează borfașii din biroul de presă al primăriei Târgu-Mureș și din poliția locală, vinovați de discriminare și replici rasiste!

Combaterea discriminării ar avea de lucru după decesul lui Cioabă. Același consiliul al combaterea discriminării care nu amendează borfașii din biroul de presă al primăriei Târgu-Mureș și din poliția locală, vinovați de discriminare și replici rasiste!


Poate că după decesul lui Cioabă consiliul pentru combaterea discriminării se va apuca de treabă. Dacă ăsta susține că trebuie să fii rrom ca să sesizezi discriminarea la adresa rromilor și atacurile rasiste ale borfașilor din Târgu-Mureș din primărie și poliție locală, poate vor munci în cazul atacurilor de pe forumurile ziarelor. Nu de alta dar cum a dat amendă unui aiurit, Munteanu, pedelistul întreținut de Florea(amendat și Florea cu 4000 de lei pentru replici rasiste la adresa rromilor!) , poate să dea amendă și altora pe care îi mănâncă în limbă și în fund pe Facebook ca să etaleze replici rasiste!


Cosmin Lita · Bucharest, Romania
deci daca se plateste ceva pentru cioara asta imputita I'm bag pl in ea de tara si plec... sa vanda coroana si ce dracu mai are daca vor... au platit ceva vreodata la stat jigodiile dracu? astia ar trebui omorati toti... de la mic la mare...
Reply · 49 ·
· 3 hours ago


Kovacs Stefan · Top Commenter · Works at Transportes Saez
sa scoata tiganii banii, tu-le muma-n cur! au palate si kile de aur si se caca pe ei sa-l aduca pe,, rege"acasa! nu le convine? sa-l lase sa putrezeasca pe pamint musulman! eu din impozitele mele nu sint de acord sa platesc aducerea in tara a unui tigan ce n-a avut ce face decit sa faca turism, raminea acasa si murea gratis! tiganii isi inchipuie ca pot beli pina la nesfirsit pielea romanului? ba avea dreptate ala de le dadea Ziklon B gratis! nu de alta dar atita merita...
Reply · 36 ·
· 3 hours ago


Ivan Andreea · Top Commenter · Works at Frecat Menta · 175 subscribers
sa si vanda drak tot aurul si cum sa nu aiba bani? ne prostesc pe fata astia, rusineeeeeeeeeeeeeee romania, hal de tara suntem!
Reply · 24 ·
· 3 hours ago


    Doina Vintila · Top Commenter · Abogada at Abogados
    Este greu de crezut ca nu avea asigurare medicala . Cat despre factura emisa de spital, nici daca ar fi facut transplant de inima nu putea fi asa.
    Reply · 17 ·
    · 3 hours ago
    Morariu Viorel · Top Commenter · Liceul Gh. Lazar, Sibiu
    Au bani mult mai multi decat va imaginati, deci nu trebuie sa vanda nimic ! Mergeti si - i vedeti palatul si masinile, precum si luxul din interior !
    Reply · 10 ·
    · 2 hours ago
    Florentina Buzarna · Works at Casnica
    a avut parte de un tratament regesc ... o fi ceva aparte. de unde sa stim noi muritori de rand cu sange rosu?!


    #1 starter 18.08.2013 17:33

        Raspunde

    ne bucuram sincer si le dorim acelasi lucru si rudelor
    
    #2 nicu 18.08.2013 17:34


        Raspunde

    mai tigani aia decat cioaba
    
    #3 alexa 18.08.2013 17:35


        Raspunde

    mda. minoritarul tot minoritar. eu sa fiu in locul spitalului le-as spune ca daca nu platesc il impaiez si-l pun in hol sau il dau sa faca practica pe el studentii la disectii.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.