joi, 8 august 2013

Consiliul Județean Mureș va da cornuri la școli prin firmă cu obiect de activitate construcții clădiri și drumuri?!



Consiliul Județean Mureș va da cornuri la școli prin firmă cu obiect de activitate construcții clădiri și drumuri?!
Suntem în măsură să vă anunţăm că ieri am încheiat procedura de licitaţie pentru programul Cornul şi Laptele. Avem doi câştigători, SC Friesland Câmpina pentru lapte, cu 0,5186 lei bucata şi Coremi INTER SA Rovinari pentru corn cu 0,3486 lei bucata. La licitaţie a participat o singură firmă din judeţul Mureş, care nu a fost declarată câştigătoare din cauza ofertei de preţ considerată prea mare.
Citynews dixit.
Dacă inșii în cauză sunt doar niște intermediari șmecheri nu avem de unde să știm, dar ne amintim cum bandiții lui Florea au reușit performanța să cumpere produse zaharoase de la firmă cu magazinul FCM de la care porcii au cumpărat și autocolantele (1900 de euro, 3000 de autocolante) cu atacul imaginar al vandalilor, inventat din mințile tulburi de bețivani și de foști sereiști!
Până când vom afla de la președintele CJM ce e aia  Coremi Inter SA Rovinari și cum naiba a câștigat ceva ce nu am găsit să fie obiect de activitate al firmei, să căutăm firma pe internet:
Nume firma COREMI INTER SA
Cod Unic de Inregistrare 13812247
Nr. Inmatriculare  J18/88/2001
Data infiintarii      2001.**.**
COREMI INTER SA a fost infiintata in anul 2001. Conform datelor oferite de Registrul Comertului, firma are ca domeniu de activitate principal Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale, cod CAEN 4120, fiind inscrisa in LocalBiz in sectiunea Materiale de constructii, finisaje, amenajari. http://www.localbiz-gorj.ro/coremi-inter-sa-rovinari-f4726.html
http://www.ziare.com/tg-jiu/stiri-actualitate/licitatia-pentru-dj-675-contestata-de-firma-lui-sarcina-2757759


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.