sâmbătă, 31 august 2013

Cucuiet plătește taxe și impozite sau alea sunt pentru proști și inși care nu sunt din fauna porcilor PDL Mureș?!



Cucuiet plătește taxe și impozite sau alea sunt pentru proști și inși care nu sunt din fauna porcilor PDL Mureș?!
Avem un șef de asociație, pe numele lui Cucuiet Ioan. Insul se bucură de vreo 8 ani de grădină de 40 mp sub bloc. Când am întrebat la primărie unde sunt autorizațiile, taxele și impozitele plătite de acesta, boul din primărie - cu semnătura lui Florea și ștampila lui Maior (sau invers) - a răspuns că acela are flori frumoase care… înfrumusețează cartierul! Între timp individul a fost pus de pungașii lui Florea să facă rost de semnături pentru parcările porcilor PDL Mureș, puse în contul firmei Senin și cum ai mei nu au fost de acord cu distrugerea spațiului verde șeful de asociație le-a oferit loc de… parcare, deși nu au mașină! Individul a fost trimis de porcii lui din PDL Mureș să plaseze câte 10 legitimații la clubul porcului din PDL Mureș, pe care le-am refuzat, bineînțeles, nefiind de acord să subvenționez retardați și nici porci agramați cu singura calitate  români. Insul a dat dovadă de pupincurism când s-a apucat să taie copaci și gardul viu, motivând că l-a rugat..Claudiu! Probabil borfașul cunoscut l-a trimis pe acesta ca pe ultima slugă, ca apoi să vină cu parcările de 800 de euro per loc de mașină, pe spațiul verde. Chemați fiind polițiștii pentru actul de vandalism, slujbașii sereistului Bretfelean au spus pe un ton conspirativ că… există un plan la primărie pentru zona verde, care nu poate fi prezentat pe loc, dar care va fi prezentat locuitorilor din zonă în curând(!).
Trecem de la borfașii care lipesc autocolante pe bani publici în campania derbedeului PDL Mureș, sub îndrumarea fostului sereist expulzat Bretfelean (fapt ascuns sub covor de DNA-ul lui Curcă) și trecem la curtea centralei termice. Pe care Cucuietul a pus mâna. La întrebarea ce chirie plătește slujbașii de la Energomur au dat din umeri, susținând că ar fi ceva, dar numai șeful știe(!) Cucuietul nu-și plătește cel puțin consumurile și la o familie de 3 insul apare cu două persoane, fără ca cineva să fi dat ortul popii. Cică, așa se face, dacă șeful de asociație e plătit trebuie să îi dai gratuitate, ca ultimului handicapat.
Așadar: ocuparea domeniului public(40 mp) cu grădină, ocuparea centralei termice (200 mp) cu parcări  și crescătorie de câini!), ocuparea locului de parcare pentru care trebuie plătită chirie (parcare cu acoperiș a borfașilor din primărie pe abonata Senin, cu costul de 800 de euro), scutirea de la plată pe motiv că nu știu ce borfaș a lui Florea nu îl trece la consum (ilegal, atenție!), plasarea de abonamente fotbalistice pentru cretinul din PDL Mureș, mită de locuri de parcare pentru inși care nu au mașini.  Cine îl ține în brațe pe Cucuiet, în afară de porcii lui de la PDL Mureș pentru care a făcut ce a făcut?! Alo, cetățeni, șefii de asociație nu au gratuitate, treziți-vă, e vorba doar de sfânta nesimțire și golănie românească a unor slugi pupincuriste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.