marți, 27 august 2013

Prostovani pe bani europeni. Meseriași dedicați ca la Târgu-Mureș, repară o stradă și distrug rețelele de telefonie și internet!



Prostovani pe bani europeni. Meseriași dedicați ca la Târgu-Mureș, repară o stradă și distrug rețelele de telefonie și internet!
Că la Târgu-Mureș sunt afaceri fără număr ale bandiților din PDL Mureș pe subordonații PDL Mureș și camarila jegoasă și etnică ale gunoaielor pedeliste nu e un secret. Cum nu e nici calificare inșilor care prestează la astfel de firme, unele dintre ele ținute nu doar din banii târgumureșenilor, ci și din banii românilor (impropriu numiți bani europeni, câtă vreme România contribuie la acei bani în cotă foarte importantă). Ce au reușit să facă păcălicii care prestează pentru afacerile născute de bandiții din Primăria Târgu-Mureș, marți, 27 august? După ce banditul ilegal din primărie a venit să se afișeze pe stradă și să dea pe bot prostiile clasice și agramate au venit alți…meseriași, care au reușit să distrugă cablurile TV, de internet și de telefonie ale RCS-RDS.  Somați, cei de la RCS-RDS au venit să repare ce au distrus prostovanii și locatarii de pe George Coșbuc s-au bucurat din nou de abonamentele plătite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.