sâmbătă, 3 august 2013

Zicere de la maestrul Tolontan:Când DNA se va ocupa mai mult de primari va putea avea mai multe meciuri decât într-un campionat întreg!



Zicere de la maestrul Tolontan:Când DNA se va ocupa mai mult de primari va putea avea mai multe meciuri decât într-un campionat întreg!
Răbufnirea maestrului este în Gazeta sporturilor de astăzi, în care se scrie  și că Chiajna se regrupează iute și comuna câștigă un loc în Liga 1, dar va pierde câteva străzi ce vor rămâne neasfaltate ca să aibă primarul bani de tocat în echipă. Reacția domnului Tolontan vine după replica tăioasă cu dedicațiile primarului Florea pentru gășcarul Țerbea, trecut între timp la cele veșnice și la neputința de a mai primi pomeni banii târgumureșenilor! Foarte bine, să vină DNA la pungașii de primari, dar să nu ne închipuim că Florea pică, cel puțin cu actuala șefă de la DNA! Care doamnă s-a făcut că plouă când pungașul de la primărie a inventat  un atac al vandalilor pe bani publici, pe siteul pe bani publici controlat de lepădăturile PDL Mureș și în autocolantele lipite de poliția locală subordonată gășcarului de la SRI Maramureș. Să te folosești de bandiții de subordonați ca să faci campanie derbedeului portocaliu, pe banii fraierilor de târgumureșeni (căutați afacerea autocolante pe magazin FCM și verificați dacă porcii lui Florea nu au folosit banii publici în campania borfașului cunoscut) - nu e corupție! De ce ar fi dedicația de 850.000 de euro pentru Țerbea sau cea de 700.000 de euro sau pomana porcului de 1,8 milioane de euro pe clubul familionului Maior sau…sau…? Și am enumerat doar câteva afaceri de partid ale lepădăturilor din PDL Mureș pe membri și gășcari PDL Mureș! Nici astea nu țin de DNA sau e pericol cu vandali imaginați de rahaturile sereiste în campania viitoare a golanului?!

P.S. Apropo de șefa DNA Mureș, cineva a postat sub protecția anonimatului pe blog următoarele:

Cum sa fie competenta lui (IN)curca? cum sa-si fi terminat casa de la sancraiu de mures, str.violetelor VILOAIA care nu este pe numele ei ?

Alooooo, A.N.I. vezi da VILOAIA lu` incurca !
Poate ANI verifică dacă e ceva adevărat în toată sesizarea asta, dacă casa îi aparține și dacă respectiva angajată a statului român poate să justifice banii, în caz în care sesizarea este corectă! 
Lumea justiției este și mai acidă, susținând:http://www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/sefa-dna-mures-elena-curca-l-a-scos-basma-curata-pe-edilul-pdl-dorin-florea-cel-care-ar-fi-angajat-o-la-primaria-mures-pe-sora-lui-daniel-morar-curca-a-dat-nup-uri-in-serie-la-25-de-persoane-fostul-specialist-al-dna-dumitru-gheorghiu-acuza-ca-dosarul-a-fo?print=1
Verifică cineva și asta?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.