marți, 27 august 2013

Maghiarii fac și ei o afacere la 100 de afaceri ale bandiților PDL. La Târgu-MureșMaghiarii fac și ei o afacere la 100 de afaceri ale bandiților PDL. La Târgu-Mureș
Între sutele de afaceri dedicate pe bandiții din PDL și pe camarila jegoasă a bandiților din primărie se numără una pe filiera…maghiară.  Biflora ia 90.000 de euro de la gășcarii lui Florea pe motiv de flori. Alte afaceri la care mai pupă maghiarii un ban ar mai fi paza, un pic de publicitate care rămâne de la bandiții de români care merg cu prostovanii de români pentru cartelul românesc de la notar și cam atât, în restul porcii de la PDL Mureș făcând afaceri pe firmele lor.
Primăria municipiului Târgu-Mureş va achiziţiona material dendrofloricol în valoare de 358.338 lei, fără TVA, de la firma Biflora SRL Miercurea Nirajului. Potrivit portalului licitatiapublica.ro, valoarea estimată a licitaţiei a fost de 360.120 lei, iar la licitaţie a participat o singură ofertă. Conform site-ului listafirme.ro, Biflora SRL Miercurea Nirajului s-a înfiinţat în anul 2004, are ca obiect de activitate comerţul cu ridicata al florilor şi al plantelor şi este administrată de Szabo Jozsef. Societatea a derulat afaceri de 3,47 milioane lei în 2012, an în care a obţinut profit de 211.285 lei şi a avut 4 angajaţi.
Zi de zi dixit

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu