miercuri, 21 august 2013

Căutare după… model Ținutul Secuiesc



Căutare după… model Ținutul Secuiesc
Că maghiarii au tendința să își facă tot felul de organizații și de instituții cu specific etnic nu e o noutate, ajungându-se până la organizații de tip Societatea Maghiară Tehnico-Ştiinţifică din Transilvania, Asociația inginerilor maghiari din Transilvania și alte asemenea aiureli menite să îi țină aproape pe maghiari și mai ușor de controlat etnic. Mai nou, se pare, se pune bazele pe Ținutul secuiesc și se luptă pentru scoaterea ăstuia în față.

Site-ul www.omnibus.ro este motorul de căutare online de produse şi servicii, redactat de INFOPRINT TRANSACTOR Srl. Baza noastră de date conţine zeci de mii de întreprinderi, instituţii, asociaţii şi fundaţii din Ţinutul Secuiesc. Datele lor, pe care le împrospătăm zilnic, pot fi găsite pe baza cuvintelor de cheie ataşate (domenii de activitate).

Pe pagina Web utilizatorii pot găsi datele de contact ale unităţilor, locaţia lor pe hartă, prezentări de produse şi servicii, anunţuri despre evenimente, texte şi fotografii publicitare, videoclipuri de promovare. Expedierea imediată de mesaje e-mail asigură posibilitatea unor contacte rapide.

În vederea înlesnirii căutării pe link-urile alăturate:  (magyar illetve romana) puteţi consulta lista cuvintelor cheie (domenii de activitate).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.