luni, 26 august 2013

Bandiții lui Florea fac recepție pe ins fără calificare. Pe consilierul Maior!



Bandiții lui Florea fac recepție pe ins fără calificare. Pe consilierul Maior!
Conform celor scrise de propagandiștii lui Maior, individul a ajuns să recepționeze lucrări pentru Primăria Târgu-Mureș. Până când prostovanii de români din primărie se vor trezi la realitate și vor trimite oameni calificați să recepționeze lucrări și nu pe păcăliciul ordinar de Maior, băgat în față de lepădăturile PDL Mureș pentru imaginea necesară în caz că porcii vor da joc viceprimarul legal PNL,  poate se trezește și presa șantajată de borfașii PDL Mureș prin publicitatea pe firmă dedicată și prin cartelul de la notar! Cum puteți să vă uitați în gura lui Maior, ins care e doar consilier pentru Florea și nu angajat prin concurs al primăriei sau om cu calificare?!Sunteți proști sau ce?! Întrebarea e valabilă și pentru borfașii de angajați ai primăriei care acceptă ca orice tembel, indiferent de nume,  să iasă în față, fără școală, concurs sau calificare, doar pentru că e borfaș de partid al lui Florea.
P.S. Porcii lui Florea au mai trimis pe un păcălici, viceprimarul Crișan, la recepție la Week-end. Geniile care au semnat recepția și dobitocii care nu i-au plătit lui Moga lucrările au făcut ca borfașii din primărie să piardă un proces și aproximativ un milion de euro din banii publici. Așa e când trimiți aerieni la semnat?!

La un pas de începerea noul an școlar, Primăria Tîrgu-Mureș face la creșele, grădinițele dar și la școlile din municipiu ultimele lucrări de reabilitare, întreținere, respectiv îmbunătățire a sistemului de încălzire. În cursul zilei de luni, 26 august a fost făcută recepția la prima centrală termică montată la una din creșele din municipiu, cea situată pe str. Muncii, cartierul Tudor. Alături de executanți dar și de direcțiunea creșei, a fost prezent și consilierul Claudiu Maior, la recepția acestui important proiect. ”Având în vedere evoluția sistemului centralizat de furnizare de energie termică și apă caldă menajeră, Primăria municipiului Tîrgu-Mureș a încheiat un contract de proiectare, furnizare piese, astfel că instituțiile care erau branșate la sistemul centralizat de energie să beneficieze în continuare de tot confortul. N-am vrea ca începerea noului an școlar să ne prindă nepregătiți. În mai puțin de o lună, sperăm să fie totul la cheie. Vorbim aici de încă 10 unități de învățământ unde se vor monta noi centrale termice.”, a declarat consilierul Claudiu Maior. Investiția la creșa de pe str. Muncii se ridică la 87.000 lei, iar valoarea totală a proiectului depășește 2.026.000 lei. - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/centrala-termica-a-cresei-de-pe-str-muncii-receptionata.html#sthash.HpUKGgEJ.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.