duminică, 4 august 2013

TVR… muci



TVR… muci
Cum se numește o televiziune care stă 95 la sută pe banii care sunt luați automat deținătorilor de TV, care aduce doar 5 la sută din banii necesari din publicitate și sponsorizări, care are alocări bugetare puhoi și care face economie la salarii dând, ca la Târgu-Mureș, doar femeia de serviciu afară?! TVR? Ați ghicit! Poate cândva neterminații de la TVR vor fi luați de colegii de la televiziunile comerciale și învățați ce e aia audiență, publicitate, că audiența atrage publicitatea și bani mai mulți! Cineva trebuie să îi învețe pe ratații de la stat că sunt obligați să facă bani, nu să stea cu mâna ca cerșetorii după ce-și angajează nevestele, soții sau alte rude proaste.  
Ca idee despre ce înțeleg bandiții de la stat televiziunea: sâmbătă și duminică, redifuzări. Doar astăzi, TVR1 a avut timp de 3 ore Profesioniștii, Dănuț și gașca lui, Olimpiada veseliei și încă o emisiune doar cu redifuzări, la ore considerate de audiență. Ratații ăștia nu sunt în stare să ofere un program nou nici măcar când numărul celor care pot urmări programele este mai mare decât într-o zi obișnuită, pentru că nu toți merg la mare sau munte și TVR e și canal iubit de oamenii de la țară sau de cei mai în vârstă. Cum să atragă tâmpiții ăștia oameni noi și tineri dacă ei bagă cu nesimțire redifuzări/reluări/preluări la ore de audiență pentru alte canale?!
P.S. Numărați în programele TV câte ore pe zi au proștii reluări, preluări, redifuzări și vedeți care e numărul de ore de program real. Proștii au ajuns să difuzeze și 4 reluări zilnice ale unei singure emisiuni! TVR…muci! Comparați asta cu programul TV de acum 5 ani, ca să înțelegeți că nu degeaba televiziunea publică e în rahat și mamă pentru tot felul de neterminați eșuați de la televiziunile comerciale puternice și cu pierderi de sute de milioane de euro pentru care o altă societate de stat ar fi fost închisă imediat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.