duminică, 1 septembrie 2013

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș promovează o manifestare a societății culturale Miorița pe banii de la Consiliul Județean Mureș?!



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș promovează o manifestare a societății culturale Miorița pe banii de la Consiliul Județean Mureș?!
Niște bandiți din Primăria Târgu-Mureș, care trebuiau să dea un răspuns la o cerere pentru organizarea unei manifestări maghiare în Centru, s-au găsit să facă pe nebunii și să promoveze în loc o manifestare… bilingvă, pe Societatea Culturală Mioriţa a lui Gheorghe Vanga, din Bastionul croitorilor. Care societate apare în lista cu proiecte culturale câștigate în 2013 la Consiliul Județean Mureș, cu două proiecte, de 2.000 de lei, respectiv 1.000 de lei, al pozițiile 188 și 189. Banii ăștia nefiind nici pe departe de ajuns pentru adus trupe din Ungaria și nu numai, ce bani au folosit mioriticii în manifestarea iubită de bandiții din primărie și de presa la fel de agramată a borfașilor pupincuriști, care au ajuns să atace UDMR cu acest prilej?! Verifică cineva dacă niște trepăduși de la televiziunea de partid PDL nu fac un ban cinstit din aducerea trupelor maghiare și niște bandiți din primărie nu decontează pe subordonați?! Pentru ce bandiți trebuia inventat festivalul?!

La finalul săptămânii viitoare va avea loc la Parcul Municipal din Tîrgu-Mureş un valoros festival sub titlul de Împreună - Egyutt. Festivalul este organizat de un grup de tineri voluntari grupaţi în jurul Societăţii Culturale Mioriţa, voluntari care invită toţi tîrgumureşenii, INDIFERENT DE ETNIE, la trei zile frumose de muzică şi petrecere în aer liber. Iată programul evenimentului :

PROGRAMUL Festivalului Împreună-Egyutt,
Parcul Municipal vineri 30.08- sâmbătă 31.08- duminică 01.09
Vineri – 30.08. – ora 17,00

Festival folcloric: Ansamblurile Societăţii Culturale "Mioriţa"
- În recital : Marius Ciprian Pop, Gyarfas Istvan, Vig Agnes, Veronica Macarie Moldovan, Vlăduţa Lupău, Ovidiu Olari, Sergiu Cipariu
Ioan Bocsa
Acompaniază orchestra dirijată de Ovidiu Barteş

Sâmbătă – 31.08 – ora 17,00

Festival folcloric: Ansamblul "Doina Maramureşului", Sorban Eniko şi Csikmadarasi Nepi Egyuttes, Ionela Moruţan, Mariana Deac, Ionuţ Fulea
Acompaniază orchestra "Codru de România"
- ora 20,00 - Concert : Delhousa Gjon - Ungaria
- ora 21,00 - Concert : Pasărea Colibri - România

Duminică - 01.09. – ora 17,00

Tinere talente – program susţinut de Asociaţii sportive, Asociaţii culturale, Palatul Copiilor, Şcoli şi licee.
- ora 20,30 - Concert Autostop
- ora 21,30 - Concert Edda Muvek - Ungaria
- ora 23,00 - Concert Direcţia 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.