duminică, 1 septembrie 2013

În timp ce bandiții din Primăria Târgu-Mureș și ratații din PDL Mureș pun bețe în roate UDMR, festival la Teatrul de vară cu 2-3 evenimente pe an!



În timp ce bandiții din Primăria Târgu-Mureș și ratații din PDL Mureș pun bețe în roate UDMR, festival la Teatrul de vară cu 2-3 evenimente pe an!
Pentru cunoscătorii locali, Teatrul de vară reprezintă o afacere electorală a unor bandiți din PD(L), care au găsit pentru campanie motiv să reabiliteze spațiul și să-și trimită atârnătorii întreținuți și aduși cu familionul nășit în primărie, de milă și silă, ca să numere scaunele de pe Wembley care au fost donate, cică, adică plătite la jumătate din preț. Din păcate, bandiții din primărie s-au mulțumit să lucreze pe firmele lor și aici nu se desfășoară mai nimic, singurele evenimente anuale fiind ba seara de romanțe maghiare, pe care bandiții lui Florea le țin departe de români și de evenimentele românești din fosta Casă de cultură Mihai Eminescu, ba se organizează ceva de Ziua copilului, ba un eveniment al rromilor, ba congresului vreunei secte. Ca zile de folosirea a Teatrului de vară ajungem la 4-5 zile, din 365 posibile, dar la Târgu-Mureș oricum nu se pune problema eficienței, dovadă și Weekendul care se folosește 3 luni și în care se pompează milioane de euro pe firmele dedicate ale porcilor PDL Mureș și PSD Mureș, precum și pe camarila jegului de partid (de la Poruțiu, Borșan, până la Dafcochim și fi-su pesedistului Someșan). Așadar, avem spațiu, dar pramatiile din primărie și PDL nu le folosesc și mai mult ajung să propună UDMR parcul central pe care porcii lui Florea l-au făcut rapid, fără autorizații, se zice (poate verifică prostovanii din USL care nu au afaceri cu cancerul portocaliu!), pe firmele porcilor de subordonați și pe alte gunoaie de români care primesc afacerile etnice dedicate.  Așadar, un eveniment maghiar sabotat de bandiții lui Florea, un eveniment bilingv scos din pălărie de bandiții lui Florea pe asociaia unui român (!) și un eveniment românesc (fără promovare în limba maghiară?!) într-un spațiu nefolosit de bandiții de partid. E doar Târgu-Mureș, orașul în care gunoaiele sunt alese mereu etnic și baniisunt furați la fel de etnic!
P.S. Bandiții lui Florea îi atacau și acum un an pe UDMR-iști, cu pliante care put a cumpărare pe bani publici (ce ați primit în cutia poștală în plic sigilat, dar ca scrisoare deschisă a banditului PDL Mureș), cu atacuri la adresa vandalilor imaginați de scursuri sereiste (vandali din alte partide, sic!, nu de la porcii și troglodiții din PDL Mureș, desigur), iar presa din Harghita, Covasna scria că Florea sprijină Ținutul secuiesc! Ăștia sunt marii români, care au nevoie de sereiști ratați, de poliția locală condusă de fost sereist  și de banii publici pentru a minți și a lua voturile fraierilor de români!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.