joi, 13 februarie 2014

1,5 milioane de spart la Târgu-Mureș cu scuza sport



1,5 milioane de spart la Târgu-Mureș cu scuza sport
Orașul cunoscut cu dedicații pentru bandiții PDL Mureș care mimează în campanie electorală grija pentru  sport și primesc până și instalații de nocturnă cadou de la porcul mare de partid, oferind milioane de euro la foștii pușcăriași care s-au jucat în nisip alături de trepădușul de la primărie, nu se dezminte. Afaceri cu sport, așa cum sunt prevăzute în buget. Ca să nu săriți în sus, futsalul e pe jegul Țerbea, fotbalul pe întreținutul Maior, baschetul pe abonatul Borșan, alte afaceri pe marii români care au umflat banul gros la UMF și așa mai departe. Aici sunt banii dumneavoastră și interese în primul rând de partid ale porcilor PDL Mureș:
50.000 sportul Zilelor târgumureșene
20.000 premierea celor mai buni sportivi
40.000 festival prezent
15.000 meritul sportiv
15.000 sprijin AS Sindicală a primăriei. Porcii lui Florea dau banii publici pentru vreo echipă de fotbal a sindicaliștilor?! Sunteți nebuni, hoților?!
65.000 campionate minifotbal
Un milion proiecte sportive
4,1 milioane lei pentru cluburile sportive ale pedeliștilor și useliștilor
600.000 centru de excelență volei
8000 de lei box
5000 de lei înot
6000 de lei olimpiada preșcolarilor(sic!)
Orașe înfrățite fotbal și baschet  25.000 de lei!
Participarea bandiților din primărie și consiliu local la cupe afară 16.000 de lei!
Turneu internațional fotbal juniori 15.000 de lei
Canotaj între universități(sic) 200.000 de lei
Total de prădat din banii publici 6,18 milioane lei, peste 1,5 milioane euro! Dacă porcii lui Florea din primărie veniseră cu sponsori la concertul Iglesias, dintre care jumătate erau cei cu afaceri cu primăria sau cei cu conducerea pusă de banditul PDL Mureș, cum se explică că hoții nu au sponsori la sport?! E nevoie să fure ultimul leu din buget pentru pungașii de partid care trăiesc doar din dedicațiile scursurii de partid? Dsigur, doar o consecință a votului etnic, ca nu cumva să iasă maghiarul și să fure Târgu-Mureșul!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.