duminică, 23 februarie 2014

În orașul în care bandiții din Primăria Târgu-Mureș încalcă legea cu parcări pe trecerea de pietoni, mega-afacere pentru vreun alt borfaș de subordonat din PDL Mureș!



În orașul în care bandiții din Primăria Târgu-Mureș încalcă legea cu parcări pe trecerea de pietoni, mega-afacere pentru vreun alt borfaș de subordonat din PDL Mureș!
300.000 de lei vor bandiții din Primăria Târgu-Mureș, cei care acceptă parcări ilegale pe trecerea de pietoni și la mai puțin de 25 m înainte și după trecerea de pietoni semnalizată, citiți legea hoți români!,  pentru a servi vreun Tracia Trade sau altă afacere cu dedicație a borfașilor. Scuza jegurilor  care fac praf banul public pe borfași din PDL Mureș și nu numai, din camarila idioată: Lucrări de semnalizare treceri de pietoni cu și fără buton. Desigur, e an electoral și e afacere etnică, pentru că maghiarul nu pupă nimic dacă bandiții etnici din primărie nu vor asta.
P.S. Dacă înțelegem că porcul din primărie are acoperire la bandiții de polițiști locali ai datului afară de la SRI Maramureș, Bretfelean, polițiști locali care îi puneau pungașului PDL Mureș autocolante în campania mincinoasă în cartierul Tudor și pe foarte mulți bani publici, cu autocolante visate de porcul PDL cu o lună înainte de atacul imaginar al vandalilor și plasate firma lui Sztan, ce freacă poliția rutieră?! E și ea șantajată de mafia porcului de partid și acceptă încălcarea legilor? Porcilor, parcarea ilegală la trecerea de pietoni nu o vedeți, voi săltați mașinile după interes din alte locuri și pe javre cretine ca fostul pușcăriaș întreținut de târâtura PDL!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.