sâmbătă, 8 februarie 2014

Lui Filimon i s-a făcut iar de măr?!



Lui Filimon i s-a făcut iar de măr?!

De pe acest blog vă este cunoscută obsesia pedelistului Filimon, în prezent condamnat de statul român, cu cazier și cu condamnare cu închisoare cu supendare, 6 luni, pentru…mere! Cum bandiții PDL din primăria Târgu-Mureș inventaseră săptămâna/luna/anotimpul mărului, pedelistul Filimon a trebuit să se conformeze și să nu ia taxe gășcarilor care vindeau în praful din centrul orașului. Cum ar veni, fraier e acela care vinde în piețe, că șmecherașii vând direct pe stradă și fără să plătească taxe pentru ocuparea domeniului public.
De altfel, pedelistul Filimon mi-a recunoscut fapta, sunând cu nesimțire și plângându-se că el face piață în Piața trandafirilor doar pentru că scrie…piață! La nesimțire am răspuns pe măsură: dacă pentru tine piață e loc de făcut piața, de ce nu vinzi trandafiri, dacă se numește Piața Trandafirilor, la care geniul pedelist mi-a trântit telefonul! Povestea cu taxe neplătite s-a repetat în alți ani, pentru că e oraș etnic și banditul de la primărie iubește afacerile pe ai lui, unii au spus că afacerea pute a inși din armată, a Doi și un sfert, a intermediar a deținătorilor de livezi din Batos, dar asta e problema statului român, ca să verifice ce borfași de partid dau autorizații și ce borfași vând fără să plătească impozite.
 În piața din 22 decembrie 1989 se muncește de zor la un nou magazin. Angajații de la alte magazine dau ca sigură ridicarea unui nou aprozar pentru mere. Care ar fi taman al treilea pe vreo 20 mp! Să ghicim, iubărețul de mere Filimon a dat undă verde? Verifică cineva afacerea cu mere pe gășcarul lui Florea și blocarea căii de acces pentru ca beneficiarii gășcarului să facă aprovizionarea ilegal?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.