vineri, 21 februarie 2014

Porcii PDL Mureș se lăudau cu sponsorizarea de la falimentarul Bența, pe motiv de Iglesias!



Porcii PDL Mureș se lăudau cu sponsorizarea de la falimentarul Bența, pe motiv de Iglesias!
Pentru cine are urechi să audă, concertul Iglesias s-a bucurat de mai bine de 10 firme cu afaceri dedicate pe primăria Târgu-Mureș și cum banditul de partid s-a lăudat cu asta trageți concluzia despre ce înseamnă să dai bani instituției care e pe afiș la organizare, dacă tu ai fi câștigat acei bani cinstiți, fără carnetul jegos PDL și fără să fii în camarila putregaiului etnic.
Biroul de presă al Primăriei Târgu-Mureş a anunţat miercuri, 23 octombrie, că autorităţile locale au reşit atragerea unor sponsori importanţi care să susţină financiar concertul lui Julio Iglesias de luni, 28 octombrie. „Până în ziua de miercuri, 23 octombrie, ora 11.00, au fost semnate contracte de parteneriat şi sponsorizare cu următoarele societăţi comerciale:  Azomureş SA, Hotel Privo, Aliat – MBO – Group, Wizz Air, Contrascom Benţa, Balint Trans, Insta Grup, RDS-RCS, Astor Valpet, Redatronic, Energoplus, Appia Management, Top-Med, Citadin Prest. Pe lângă aceste societăţi comerciale, pe parcursul zilelor următoare urmează a mai fi semnate alte numeroase contracte importante de parteneriat şi sponsorizare. Astfel, se dovedeşte încă o dată sprijinul major de care se bucură această iniţiativă a Primăriei Târgu-Mureş şi ecoul pozitiv pe care l-a dobândit acest concert în rândul tuturor cetăţenilor şi a firmelor. Mulţumim Târgu-Mureş!”, se precizează în comunicat.
Constrascom Bența era dat la sfârșitul anului, de antitepari.ro cu datorii de 8,8 milioane lei la stat! Ce sponsorizau proștii ăștia dacă ei erau în rahat?!

http://www.antitepari.ro/informatii/insolvente-falimente/100637-constrascom-benta-a-capitulat-si-si-a-cerut-insolventa

- CONSTRASCOM BENŢA SA este una dintre firmele mari de construcţii din judeţul Mureş; în 2012 a avut peste 400 de angajaţi şi a raportat o cifră de afaceri de 41,79 milioane lei

- Începând cu luna februarie 2012, partenerii societăţii au început să fie "plătiţi" cu bilete la ordin fără acoperire; la sfârşitul lunii ianuarie 2014, totalul incidentelor de plată raportate la CIP a ajuns la 395, suma totală refuzată la plată depăşind 22 milioane lei

- La finalul anului 2013, CONTRASCOM BENŢA SA Nazna avea datorii de peste 8,8 milioane lei către bugetele de stat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.