sâmbătă, 8 februarie 2014

Magazine de închiriat în piața din 22 decembrie 1989. Verifică cineva dacă dacă bandiții de partid din Primăria Târgu-Mureș și gășcarii lor de partid de la Administrație piețelor au dat vreo autorizație?Magazine de închiriat în piața din 22 decembrie 1989. Verifică cineva dacă dacă bandiții de partid din Primăria Târgu-Mureș și gășcarii lor de partid de la Administrație piețelor au dat vreo autorizație?
De prin vară unii au muncit cu drag la ridicarea  două magazine în Piața din 22 Decembrie 1989, Târgu-Mureș. Cum se bănuia, nu pentru vreo firmă care să vândă acolo ceva, ci pentru afaceri de… închirieri. Poate că bandiții din Primăria Târgu-Mureș și pedelistul Filimon, cel condamnat doar cu 6 luni de închisoare cu suspendare de către statul român, pot da socoteală despre construcții, autorizații și dacă este legal să se închirieze spațiile pentru care se presupune că ai obținut o autorizație pentru a vinde ceva acolo.  Știm, e mafia pedelistă la butoane, dar noi suntem contribuabili care ținem leprele de partid și afaceri !
Căutând pe internet numărul de telefon al celui care închiriază găsim un anume Andrei Varo http://anunturi-auto.4tuning.ro/magazine/magazin-0-238803-1.html
http://www.firmepenet.net/Varo-Francisc-Persoana-Fizica-Autorizata-Cod-Fiscal-19910198.html
Varo Francisc Persoana Fizica Autorizata
Date de contact Varo Francisc Persoana Fizica Autorizata
Adresa firma - FirmePeNet Adresa:    Aleea Carpati 33/61 Tirgu Mures
Localitate-judet firma Localitate:        
Localitate-judet firma Judetul:   Mures
Telefon firma Telefon:    0744534013
Fax firma Fax:       -
Email firma E-mail:         -
Site web firma Site web: -
Publicitate:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu