miercuri, 19 februarie 2014

O veste bună pentru hoții PDL Mureș care vor să pună mâna pe patinoarul din Târgu-Mureș: Flamaropol nu se deschide!



O veste bună pentru hoții PDL Mureș care vor să pună mâna pe patinoarul din Târgu-Mureș: Flamaropol nu se deschide!
Pentru că bandiții PDL și de primărie au pus ochii pe patinoarul acoperit și vor acolo să pună la lucru diverse firme abonate din banii publici, ale porcilor și subordonaților întreținuți pe PDL Mureș, găinarii din primărie și PDL au inventat transferul echipei de hochei Steaua. O veste bună pentru hoții din PDL Mureș, Flamaropol nu se va deschide și bandiții PDL Mureș și mafioții etnici pot să aducă echipa Steaua, pentru a fura acel patinoar!

Citynews zicere:
Patinoarul din Târgu Mureş va putea trece în administrarea Primăriei Târgu Mureş. Miniserul Tineretului şi Sportului a răspuns favorabil la interpelarea făcută de senatorul PD-L Marius Paşcan cu privire la solicitarea de a transmite acest patinoar acoperit şi a sălii sportive multifuncţionale în proprietatea municipalităţii.
“În cadrul procesului actual de descentralizare şi de transfer către unităţile administrativ teritoriale a obiectivelor şi a patrimoniului de interes local, aflate în momentul de faţă în administrarea ministerelor, Ministerul Tineretului şi Sportului este de acord cu trecerea în proprietatea/administrarea municipiului Târgu Mureş a patinoarului acoperit din această localitate”, se arată în răspunsul formulat de minister la interperarea senatorului mureşean Marius Paşcan.


În urmă cu o lună, Primăria municipiului Târgu Mureș transmitea o adresă ministrului Tineretului și Sportului Nicolae Bănicioiu, făcând cunoscut proiectul privind realizarea unei colaborări între primarie și echipa de hochei CSA Steaua Rangers, mizându-se pe dezvoltarea hocheiului pe plan local și includerea sa în circuitul hocheistic național si internațional, a declarat într-o conferință de presă senatorul Marius Pașcan.Pentru ca acest proiect să devină viabil, administrația publică locală are nevoie de garanția unui patinoar propriu, funcțional. Având în vedere că investiția privind patinoarul acoperit și sala multifuncțională de la Târgu-Mureș stagnează de câțiva ani, Primăria Târgu-Mureș chestionează Ministerul Tineretului si Sportului asupra posibilității și disponibilității inițierii demersurilor necesare pentru promovarea unei Hotărâri de Guvern privind trecerea în proprietatea/administrarea  municipiului Târgu-Mureș a acestui patinoar. ”Trecerea patinoarului în proprietatea/administrarea municipiului Târgu-Mureș nu ar fi doar o condiție necesară realizării asocierii cu echipa Clubului Sportiv al Armatei, ci și o soluție viabilă, pe termen lung, care va degreva Ministerul Tineretului si Sportului de costurile privind utilarea si, ulterior, funcționarea patinoarului și care va oferi municipiului Târgu-Mureș garanția funcționării unui patinoar pentru sportul de masă, precum și dezvoltarea echipei proprii a orașului, ca rezultat al colaborării amintite.Întrucât Ministerul Tineretului și Sportului nu a răspuns oficial până acum acestui demers, ținând cont de principiile enunțate public de vicepremierul Liviu Dragnea privind reorganizarea administrativă, sporirea atribuțiilor și competențelor locale prin regionalizare, descentralizarea precum și transferul către unitățile administrativ teritoriale a obiectivelor și a patrimoniului local, aflate în momentul de față în administrarea ministerelor, invit la o solidarizare politicienii, parlamentarii mureșeni pentru reușita acestui proiect, fără nicio miză politicianistă. Ar reprezenta un câștig pentru sport, pentru prestigiul municipiului reședință de județ și pentru județul Mureș.”, a spus senatorul PDL Marius Pașcan.
- See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/patinoarul-acoperit-trebuie-sa-apartina-municipiului-tirgu-mures.html#sthash.Cuqes2mC.dpuf




Patinoarul Mihai Flamaropol din Capitală, închis în urmă cu un an din cauza datoriilor la utilităţi, nu se va mai redeschide în urma deciziei luate de către reprezentanţii primăriei, ai federaţiei de hochei pe gheaţă şi ai unor cluburi de patinaj din Bucureşti.

Directorul Direcţiei de Investiţii şi Dezvoltare din Primăria Capitalei, Bogdan Hreapcă, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX că decizia a fost luată din motive de siguranţă şi tehnice. "Am avut o întâlnire cu preşedintele federaţiei de hochei, cu tehnicul de la hochei, cu doamna Tocală, cu părinţii patinatorilor şi s-a ajuns la următoarea formulă de compromis: să fi plătit 300.000 de euro datorii plus vreo 25.000 pentru nişte piese de schimb şi să fi ţinut patinaorul o lună, pentru că la 17 grade nu se mai face gheaţă, am luat decizia să nu mai fie deschis. Nu avea rost să facem acest efort pentru nici o lună de funcţionare. Am luat decizia asta punând cărţile pe masă. Am tras concluziile juste şi corecte. Din motive de siguranţă şi motive tehnice, patinoarul Flamaropol va rămâne închis. E o decizie luată de comun acord cu cei care au avut activităţi acolo", a afirmat oficialul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.