luni, 17 februarie 2014

Sibienii care au votat din 2000 încoace pentru un sas și pentru Forumul german, ca să scape de pesedist, ar trebui acum să voteze cu…Daciana Sârbu!



Sibienii care au votat din 2000 încoace pentru un sas și pentru Forumul german, ca să scape de pesedist, ar trebui acum să voteze cu…Daciana Sârbu!
Mașinăria USD s-a pus în mișcare pentru că nevasta șefului PSD, adică Daciana, să aibă șanse să pupe Bruxelles. O arădeancă cu activitate la București sau în parlamentul european mai trebuie acum să se bucure și de voturile… sibienilor. În caz că ați uitat, sibienii au votat din 2000 pentru sas și împotriva unor candidați PSD!  Visează Ponta că poate să își impună nevasta la Sibiu? Somn, ușor, mic Titulescu!
La 18 iunie 2000, Klaus Iohannis a fost ales primar, obținând 69,18% din voturile valabil exprimate. Contracandidatul său în al doilea tur de scrutin a fost Ioan Cindrea (PSD). În timpul primului mandat a lucrat în consiliul municipal cu o majoritate constituită de Partidul Social Democrat. În anul 2004 a fost reales ca primar cu 88,7% din voturi. La alegerile locale din 2008 a obținut un nou mandat de primar, întrunind 83,2% din opțiuni.(Wikipedia)








USD Sibiu se mobilizează: PRIMUL LOC pentru Daciana Sârbu la europarlamentare

Autor:  Ovidiu Albu

USD Sibiu anunţă că principalul obiectiv al alianţei pe plan local la europarlamentare va fi “obținerea primului loc din județ pentru Daciana Sârbu”, soţia premierului Victor Ponta.


1

Potrivit unui comunicat de presă, liderii din Sibiu ai PSD, PC şi UNPR s-au întâlnit luni pentru a-şi stabili strategia la alegerile europarlamentare.

“Cei trei lideri politici județeni au stabilit echipele de coordonare a campaniei electorale pe care Uniunea Social Democrată (USD) o vă susține la nivelul județului Sibiu pentru alegerile europarlamentare din luna mai 2014.

La aceeași întâlnire președinții celor trei partide din componența Uniunii Social Democrate (USD) au stabilit și strategia de campanie precum și obiectivul pentru aceste alegeri: obținerea primului loc din județ pentru Daciana Sârbu, candidatul susținut de USD la europarlamentare”, se arată în comunicat.

Conform deciziilor luate de conducerea PSD pe 6 februarie, Daciana Sârbu se află pe locul şase pe lista finală a candidaţilor partidului la europarlamentare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.