miercuri, 12 februarie 2014

Afacerile filimoane ale găinarilor PDL Mureș. Anchetează careva?



Afacerile filimoane ale găinarilor PDL Mureș. Anchetează careva?
Știți deja că un pedelist de la Târgu-Mureș - Filimonul cel montat de porcul pedelist la piețe - a fost condamnat de statul român la 6 luni de închisoare cu suspendare. Insul cu cazier ar trebui să zboare din funcție și probabil din rândul consilierilor județeni, pentru că mureșenii nu pot fi reprezentați de unul dovedit cu probleme, chiar dacă sunt destule jigodii pedeliste cercetate penal sau cu bube la ANI, DNA, CNCD, cu rude pe bani publici și cu afaceri hoțești pe porcul mare de partid, dar  nu numai.
Pentru cei care îl Vasilică până și în puțul gândirii, doar câteva piste:
1.     Existența sau nu a autorizațiilor de construire, de exemplu în piața 22 decembrie 1989, acolo unde inșii care au construit spații comerciale au ajuns rapid să pună panouri pe motiv că le …închiriază!
2.     Verificarea locului de aprovizionare, taman la intrarea în piață! În timp ce niște inși bagă mașina cu mere și blochează calea de acces în piață, alții nu au facilitate de la găinarii PDL și de la administrația piețelor. Discriminare sau doar golănie a… batoșenilor cu pile?




3.     Afacerile pe domeniul public ale fostului purtător de uniforme. Vasilică își permitea să sune ziariștii și să le spună că el vinde mere în piața trandafirilor pe motiv că se numește spațiul…piață. De remarcat că Vasilică se lăuda că nu ia taxe pentru ocuparea domeniului public și niște binevoitori făceau legături între derbedei de la doi și un sfert și mere la  săptămânile, zilele, lunile, anotimpurile mărului, sau cum le mai numesc bandiții PDL Mureș.
4.      Verificarea  amenzii pentru etichete bilingve, cu Vasilică și cu Bretfelean cel dat afară ca maior de la șefia SRI Maramureș pentru abuzuri, în roluri de apărători ai… limbii române și ai legii, după ei. Lipitorii de autocolante în campania borfașului PDL Mureș, adică proștii de la Poliția locală, nu au pic de reacție atunci când fițuica jegului pedelist - în care scrie un agramat cu pseudonim și cu afaceri la porcul consiliat - e distribuită în piețe. Pentru rahatul de propagandă și consiliere a retardaților PDL Mureș nu e nevoie de autorizație, doar pentru etichete maghiare?

Afacerile cu calendare și felicitări. Dacă pedelistul a făcut vreo afacere cu vreo firmă cerută de porcul mare PDL ar fi frumos să știe și prostimea.



5.     Afacerile ce vizează vânzarea de mere. Creditate ca fiind ale unor producători din Batos, Reghin sau cine mai știe. Inșii au acaparat intrarea în piață, pe care o și blochează la ore imposibile, și-au tras două magazine acolo și se pare că se finalizează și al treilea, totul pe vreo 40 mp de piață!
Deocamdată, atât.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.