joi, 27 februarie 2014

Mititelu aduce în discuție o firmă din Târgu-Mureș, Euro Expo SRL, cu Luca și afacerile lui cu Joma, în ceea ce privește Universitatea Craiova și clubul ar fi sesizat DNA pentru că societatea ar fi cesionat fraudulos creanța! Verifică cineva dacă nu se fac niște jafuri puse la cale la Târgu-Mureș contra Universității pe care tot porcii PDL Mureș au lăsat-o și fără 3 jucători, după dezafilierea făcută de fostul pușcăriaș infect Sorin Țerbea, apropiatul lui Claudiu Maior?!



Mititelu aduce în discuție  o firmă din  Târgu-Mureș, Euro Expo SRL, cu Luca și afacerile lui cu Joma, în ceea ce privește Universitatea Craiova și clubul ar fi sesizat DNA pentru că societatea ar fi cesionat fraudulos creanța! Verifică cineva dacă nu se fac niște jafuri puse la cale la Târgu-Mureș contra Universității pe care tot porcii PDL Mureș au lăsat-o și fără 3 jucători, după dezafilierea făcută de fostul pușcăriaș infect Sorin Țerbea, apropiatul lui Claudiu Maior?!


Firma lui Teodor Luca, ins din gașca lui Maior și din camarila PDL Mureș, respinge planul de organizare de la Universitatea Craiova și e acuzată de Adrian Mititelu, care anunță chiar că a sesizat DNA! 


http://www.gsp.ro/fotbal/liga-b/mititelu-ii-acuza-dur-pe-mircea-sandu-si-pe-olguta-vasilescu-ce-spune-despre-planul-de-reorganizare-al-clubului-420499.html
Cu privire la planul de reorganizare trebuie mentionat ca de fapt falimentul il solicita, chiar, Olguta Vasilescu, deoarece ea in cardasie cu Sandu Mircea si prin Mihai Rotaru controleaza creanta EURO EXPO SRL TARGU MURES.

Acest lucru este confirmat si de faptul ca desi primeste banii in 30 de zile de la confirmarea planului, fiind astfel considerata o creanta votata pozitiv, EURO EXPO refuza sa primeasca banii!!!! In sensul ca nu vrea sa accepte planul, ci vrea falimentul, dar in urma falimentului va primi banii, abia, peste doi ani!!!

Asadar, EURO EXPO nu vrea banii in 30 de zile, ci in doi ani, asta denota ca este un creditor de rea-credinta si, ca de fapt, urmareste altceva decat sa isi recupereze ceea ce invoca.

Mai mult din dorinta de a sicana societatea, Olguta Vasilescu si Mircea Sandu au numit un administrator judiciar pe nume Cornel Ionascu, fost maior de securitate al regimului Ceausescu, care in ciuda faptului ca are atributii limitate incearca sa sicaneze cat poate de mult activitatea societatii.

Mai mult decat atat, Fotbal Club U Craiova S.A. detine indicii si dovezi ca EUROEXPO SRL Targu Mures a cesionat deja creanta, in mod fraudulos, unor alte persoane care detin in fapt creanta si cer falimentul Fotbal Club U Craiova S.A., cu privire la acest aspect Fotbal Club U Craiova S.A. a sesizat deja Directia Nationala Anticoruptie. - See more at: http://fcuniversitatea.ro/stiri/planul-de-reorganizare-al-fotbal-club-u-craiova-s-a-a-fost-aprobat-de-catre-creditori.html#sthash.McArAM0G.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.