sâmbătă, 8 februarie 2014

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș vor să vă mai facă praf 200.000 de lei pentru concurs cantotaj între studenți. Unde vă sunt celebrii sponsori, leprelor?



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș vor să vă mai facă praf 200.000 de lei pentru concurs cantotaj între studenți. Unde vă sunt celebrii sponsori, leprelor?
O altă afacere cu duhoare de găinărie de român, de preferat pe vreun borfaș de partid nu neapărat pedelist, de la UMF. Din bani publici ar urma să se cheltuiască 200.000 de lei (45.000 de euro) ca niște studențași să se întreacă la… cantotaj! Cum porcii lui Florea din Primăria Târgu-Mureș s-au lăudat la concertul lui Iglesias cu firme abonate la primărie, care ar fi…sponsori, declarativ, desigur, pentru că nu vi s-a prezentat vreo dovadă  că niște nemernici nu au spălat bani sau au primit mită la acest concert, unde vă sunt sponsorii?
 Găinarii din Primăria Târgu-Mureș au mai găsit o soluție de a face praf niște bani pe vreo vită care se va dovedi un borfaș din PDL Mureș, un gășcar din camarila javrelor din primărie sau pur și simplu vreun șmecheraș de pe la UMF care trebuia să mai fie ajutat din banii publici. Pe bandiții din primărie îi izbește inspirația de a cheltui 200.000 de lei (peste 40.000 de euro!) pentru competiție de canotaj între universități! Unde vă sunt acum sponsorii, lepre ale banilor publici?!
În caz că ați uitat cam ce firme ar fi sponsorizat afacerea cu care se lăuda Florea și la acre avea primăria pe afiș. Curtea de conturi, verifici ce sponsorizări au dat și au primit bandiții banului public și firmele abonate la bandiții banului public.
P.S. Apa nu mai e… scumpă în Târgu-Mureș, cum clama porcul pedelist dacă insul pus de bandit sponsorizează concretul lui Iglesias?!

Foarte rapid: Azomureș, cu afacerea iaz batal, dat lui Florea, pentru ca meseriașii să nu mai investească milioane, după ce s-au fript cumpărând combinatul de la actualul pedelist Oprișcan! Afaceri cu Azomureș și cu plantările de copaci aduși de primărie de la firme private și dedicate!
Dedeman, firmă care a simțit nevoia să îi dea deja lui Florea 30.000 de lei sponsorizare pentru școli. În schimbul semnăturilor și avizelor necesare magazinului sau ce?
Bența și gașca lui, întreținuți de PRIMĂRIA LUI Florea pe motiv de cartier Belvedere, reparații Cetate, împreună cu Borșan și Poruțiu, afaceri pe repararea pasajului, 300.000 de euro dedicați de la porcul portocaliu, doar acolo!
Insta , Intra Serv cu afaceri fără număr pe tăiat copaci, montat instalație de nocturnă din bani publici pentru familionul mă-sii lui Maior, afaceri în centru
Astor, mega-afaceri de zeci de milioane de euro
Energoplus, adică Borșan, abonat la porcul portocaliu, cu afaceri de la reparat mobilier grădiniță și până la mega-afaceri la Zoo
Redatronic, beneficiar al cel puțin 200.000 de euro pentru reparații calculatoare. Desigur, calculatoarele nu trebuie nici măcar să coste ceva, important e să repare băieții de banii ăia.
Dafcochim, afaceri fără număr pentru materiale chimice la bazine, pentru chiriile de mii de euro lunar pentru ajutoare sociale
Salubriserv, adică afacerea banditul Țerbea. Omul ia și după moarte mălaiul de la prietenarul lui iubit!
Bea Construct, dacă ne amintim bine beneficiară de afaceri cu acoperișul Casei de cultură Mihai Eminescu
Aspharom, afaceri fără număr
Deocamdată atât! Lipsesc din așa-zișii sponsori Poruțiu , Cătană, Maior și alți întreținuți. Ăștia sunt faliți, ratați sau nu s-au mai obosit să sponsorizeze la ordinele găinarului de partid?!
P.S. Dacă bandiții din primărie sunt capabili să atragă sponsorizări de la cei cărora le dau afaceri și abonamente la zeci de milioane de euro din banii publici, de ce porcii lui Florea vă mai cheltuiesc banii de Zilele târgumureșene, în campanie electorală a borfașului portocaliu,  pe autocolante cu vandali imaginari de la firma cu magazin FCM, pe dulciuri de la firma cu magazin FCM, pe publicitatea cu care porcii de români merg la notar, pentru a aranja cartelul lepădăturilor lui Florea?!




Graţie sponsorilor mureşeni, Julio Iglesias a susţinut primul său concert cu intrare liberă din România


Primăria Municipiului Tîrgu Mureş mulţumeşte, pe această cale, Poliţiei locale, Jandarmeriei, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Poliţiei municipiului, SMURD, tuturor celor care, prin seriozitate şi profesionalism, au contribuit la buna desfăşurare a manifestărilor prilejuite de cea de a XIII-a ediţie a Sărbătorii Vinului şi Artei Meşteşugăreşti.

Totodată, mulţumim sponsorilor care s-au alăturat eforturilor primăriei în organizarea celui mai important eveniment al anului – concertul susţinut de marele artist Julio Iglesias: SC AZOMUREŞ SA, HOTEL PRIVO, PERLA HARGHITEI, SABION, DEDEMAN, ALIAT, AMBIENT, SC GEIGER TRANSILVANIA SRL, SC CONTRASCOM BENŢA SA, SC INSTA GRUP SRL, SC ASTOR COM SRL, SC ENERGOPLUS SRL, SC REDATRONIC SERV SRL, SC CORAL IMPEX SRL, SC TRANSALDEA SRL, SC LABORATOR LA ANGELA SRL, SC INTRA SERV SRL, SC DAFCOCHIM SRL, SC SALUBRISERV SRL, SNGN ROMGAZ SA, SC APPIA MANAGEMENT SRL, SC CONIMUR SRL, SC SILVANA SRL, SC AQUASERV SA, SC BEA CONSTRUCT SRL, SC GEDEON RICHTER SA, FORAJ SONDE SA, SC ASPHAROM SRL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.