marți, 18 februarie 2014

Găinarii din Primăria Târgu-Mureș care se lăudau cu sponsorizări pe abonați și pe lichele PDL pe motiv de concert Iglesias au acum nevoie de 100.000 de lei din banii publici! Distracție pe banii prostimii!



Găinarii din Primăria Târgu-Mureș care se lăudau cu sponsorizări pe abonați și pe lichele PDL pe motiv de concert Iglesias au acum nevoie de 100.000 de lei din banii publici! Distracție pe banii prostimii!
Ziua îndrăgostiților, Sărbătoarea mărțișorului și 8 martie, cost 100.000 de lei din banii publici, doar la Târgu-Mureș și din interesele găinarilor de partid din primărie. Pentru că găinarii din primărie nu mai găsesc sponsorizări la societăți controlate de lepra portocalie și abonate la primărie, pentru a sponsoriza, ca la concertul Iglesias la care trebuie investigat dacă ăia din primărie și firmele abonate din banii publici nu au spălat bani negri!
De Dragobete, pe 24 Februarie de la ora 18:00, Primăria Municipiului Tîrgu-Mureş oferă tuturor doamnelor şi domnişoarelor un frumos cadou de poezie – Dor de Eminescu – un spectacol excepţional susţinut de actorul Ion Caramitru şi de clarinetistul Aurelian Octav Popa la Centrul Cultural Mihai Eminescu din Tîrgu-Mureş.
Centrul cultural, dacă ați uitat, e ceea ce numesc bandiții PDL Mureș Casa tineretului, instituție desființată prin păcăliciul de la cultură care și-a păstrat postul și reînființată ca serviciul de alimentație publică, cazare și organizare de evenimente, după care proștii au botezat serviciul Centrul cultural Mihai Eminescu. Pe vremea când porcii PDL Mureș ai lui Dorin Florea o puneau pe dansatoarea de nevastă a lui Borșan directoare a Casei încă se folosea denumirea de Casa tineretului Mihai Eminescu! Tot vremea în care bărbatu-su era înscăunat șef la Direcția de sport și familionul închiria la porcul PDL din primărie discoteca din Tudor, pe motiv de mini-primărie! Avantaj serviciu a pedeliști și prin porcul mare PDL.


P.S. Găinarii au prevăzut 100.000 de lei în buget pentru…Sărbătoare sucului! Pe bune, hoțomani de an electoral?
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.