joi, 20 februarie 2014

Laitmotiv Băsescu. Doar la București!



Laitmotiv Băsescu. Doar la București!
De dimineața și până seara avem parte de termenul care vine din muzică în mai toate declarațiile politice și creațiile zise jurnalistice ale televiziunilor de partid. Băsescu e… și e… și …e. Toate subiectele lumii s-au terminat pentru jegurile de partid care știu că toate demențele vin doar de la… Băsescu. Păcat că nu se pot înregistra drepturi de autor pentru anumite sintagme, pentru a obliga tot felul de nebuni din presa de partid bucureșteană să plătească pentru că se folosește respectiva sintagmă.
Pentru toți păcălicii, Băsescu e răul maxim, când el era doar șeful răului. În provincie, proștii de la Antene fac campanie pentru pedeliști, în baza contractului de publicitate semnat cu intermediarul unui bandit din PDL, care merge și la notar cu prostul de la Antenă, pentru a semna… cartelul, un singur exemplu, la Târgu-Mureș! Bine, aici, ăia sunt controlați și cu emisia de la Week-end, de pe domeniul public. Un astfel de post nu suflă o vorbă contra porcului pedelist, deși politica Antenelor asta e la București. Realitatea a fost la fel, în provincie intermediarul porcului PDL de la primărie a umflat banii și a avut grijă că fie dați boarfelor care nu participă la licitații și cerșesc la intermediarul hoțului din primărie. Alte posturi de provincie, cum ar fi tot Știi TV Târgu-Mureș au folosit 3 luni casetele luate de borfașul PDL Mureș și aduse la televiziunea de propagandă pentru porcul PDL Mureș, pentru ca jegurile cătanelor să-și păstreze licența fără a cheltui un leu, folosind doar casetele filmate de Nagy (?!) pe sute de mii de lei din banii publici, deci nu Băsescu e hoțul și nenorocitul, ci un porc mai mic de partid. Să nu mai vorbim că și presa scrisă e la mâna borfașului PDL de primărie, fiind obligată să publice gunoaie pentru progenitura retardată și ilegală a gunoiului din primărie, pe care banditul vrea să o instaleze primar sau măcar… viceprimar. Ce Băsescu, ce rău, ce diavol? Provincia nu știe din astea, ea e la mâna bandiților lui Băsescu, ceea ce schimbă datele problemei! Iar dacă e ca la Târgu-Mureș, frica de udemeriști care vor veni să fure ce fură și ce mai poate fura banditul de român, s-a rezolvat și mandatul porcului pedelist, dacă mai dă o mână de ajutor și retardatul fost la SRI sau alți găinari din servicii care prestează cu pseudonime de maghiari sau români în campania borfașului portocaliu! Băsescu, cel mai mare rău în provincie? Banc! Mergeți la o ședință de consiliul local și vedeți cum porcul de la PDL își face mendrele cu porcul de la UDMR, cum borfașul de la PSD face afaceri cu transportul și școlile de la PDL, cum javra de partid își cumpără loc de divizie în campania electorală, pe banii prostimii și porcul mare de primărie și partid dedică milioane de euro la foștii pușcăriași și la retardatul pe care îl vrea urmaș.
P.S. Cei de la Antenele bucureștene au numărătoarea inversă pentru Băsescu, dar oamenii ăluia, la Târgu-Mureș sau aiurea, le dau prostovanilor de la USL peste bot cu dedicații și afaceri exclusive pe pedeliști gen Borșan, Poruțiu, Maior și pe camarila jegului, cu Cătană,  Bența și așa mai departe. Cum se simt proștii de la USL, când sunt ei la putere și nu pot să umfle și ei banul public dedicat de orice porc pedelist pe porci pedeliști?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.