marți, 25 februarie 2014

Popii care l-au pupat în dos pe Florea în campania jegoasă să îi mulțumească ăluia pentru că nu dă bani pe Catedrala mântuirii neamului și va cheltui suma respectivă pe vreun borfaș PDL Mureș sau pe găinar etnic abonat, pe motiv de… Ghidul sportiv al municipiului! Dacă nu inventează sereistul ratat al javrei portocalii vreun alt atac al vandalilor, prin autocolante pe magazin FCM!Popii care l-au pupat în dos pe Florea în campania jegoasă  să îi mulțumească ăluia pentru că nu dă bani pe Catedrala mântuirii neamului și va cheltui suma respectivă pe vreun borfaș PDL Mureș sau pe găinar etnic abonat, pe motiv de… Ghidul sportiv al municipiului! Dacă nu inventează sereistul ratat al javrei portocalii vreun alt atac al vandalilor, prin autocolante pe magazin FCM!

Găinarii din Primăria Târgu-Mureș nu vor să dea 300.000 de lei pentru Catedrala Mântuirii neamului, dar oferă 300.000 de lei pe vreo cătană PDL sau pe altă scursură din camarilă pentru…ghidul sportiv al municipiului, adică pentru neamul prost! Bandiții din Primăria Târgu-Mureș vor ghidul sportiv al municipiului, pentru a face praf 300.000 de lei de la proștii de târgumureșeni. 0,5 euro de la fiecare târgumureșean pentru vreun bandit din PDL?! Ce mai spun acum javrele de popii care dădeau bandiții PDL Mureș ca fiind… iubiți de Dumnezeu, în campania scursurilor?! O mică anatemă, ceva, pentru borfașii care au și acum pe fund urme de la buzele popilor care au făcut campanie nesimțită?!

Afacerile unor găinari din Consiliul Județean Mureș - cu broșuri culturale de 84 de lei bucata - par o glumă proastă față de mega-afacerea bandiților din primărie!

 300.000 de lei pentru Editare ghid cultural sportiv al municipiului 300.000 (70.000 de euro). Să ghicim, să fie  pentru un bandit de intermediar al publicității primăriei, pe notar, sau vreun hoț cu carnet de partid din partidul hoților portocalii?!
http://www.mediafax.ro/social/primarul-din-targu-mures-in-disputa-cu-bor-pe-tema-banilor-pentru-catedrala-mantuirii-neamului-florea-reclama-partizanatul-cu-iz-politic-al-bisericii-12022482

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu