luni, 10 februarie 2014

Ponta face lobby pentru tâlharul Becali. Să vedeți cât… cheltuim pentru sistemul penitenciar!




Ponta face lobby pentru tâlharul Becali.  Să vedeți cât… cheltuim pentru sistemul penitenciar!
Micul Titulescu, desigur doar la figură, pentru că Ponta e orice altceva, se scapă și face un lobby pentru aromânul Becali. Tâlharul acesta cu 3 condamnări e apărat de Ponta care ne promite că ne va arăta cât cheltuim pentru sistemul penitenciar! Insul acesta poate realizează că populația preferă să se cheltuiască banii ăia pentru a ține derbedeii la distanță de ea și de banii publici și că adevăratele cheltuieli nu sunt cele cu pușcăria veselă a lui Becali, ci cu procesele derbedeului! Martori interogați, procese lungite la cererea lui Becali ani în șir, salariile judecătorilor, ale grefierilor, ale polițiștilor, ale procurorilor,  toate acestea costă, așa că dacă Ponta vrea să fie șmecher să ne aducă și costurile cu condamnarea aromânului și să adauge la costul cu ținerea făptașului după gratii! Micul Titulescu, las- o joc că măcăne. Să ghicim: vrei banii lui Becali și pe bezmetic în PSD, ca portstindard al luptei împotriva lui Băsescu?
Ponta, despre grațiere: Trebuie să vedem dacă nu e benefic să-l lăsăm în libertate decât să plătim să-l ținem acolo


Autor:  Carmen Vintilă

Premierul Victor Ponta a declarat, în această seară, că procedura graţierii, şi în cazul lui George Becali, şi în alte cazuri, ar ajuta mai mult societatea decât menţinerea în sistemul penitenciar, lucru ce ar presupune cheltuieli.
Victor Ponta

"Mie mi se pare, din considerente strict umane - graţierea nu înseamnă că te declară nevinovat, graţierea înseamnă că o parte din pedeapsă o execuţi - şi în cazul domnului Becali, şi în alte cazuri cred că ar ajuta mai mult societatea. Adică decât să plătim, o să vă aduc într-o zi (...) să vedeţi câţi bani cheltuim apropo de bani publici şi de taxe şi accize, cât cheltuim pentru sistemul penitenciar. Mie mi se pare că (...) trebuie să gândim aşa cum gândesc multe ţări europene. Dacă o persoană, după ce a fost condamnată, după ce a efectuat o parte din pedeapsă, nu e cumva mai benefic pentru societate să-l lăsăm în libertate decât să plătim să-l ţinem acolo şi practic să-l scoatem din ceea ce înseamnă societate", a spus Ponta la România TV.


El a precizat, însă, că vorbeşte "strict ca observator", arătând că atribuţii în direcţia graţierilor şi decizia finală în acest sens o are doar preşedintele.

Premierul Victor Ponta a declarat și săptămâna trecută, la Antena 3, că dacă ar fi ministrul Justiției i-ar propune șefului statului să-l grațieze pe Gigi Becali.

Citiţi mai mult: Ponta, despre grațiere: Trebuie să vedem dacă nu e benefic să-l lăsăm în libertate decât să plătim să-l ținem acolo - Guvern > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/ponta-despre-gratiere-trebuie-sa-vedem-daca-nu-e-benefic-sa-l-lasam-in-libertate-decat-s-1081689.html#ixzz2sxMgltav
EVZ.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.