duminică, 23 februarie 2014

Evenimentul zilei se prinde de bandiții care pun semne de circulație în parcare. Că afacerile bandiților din Primăria Târgu-Mureș nu le vede!Evenimentul zilei se prinde de bandiții care pun semne de circulație în parcare. Că afacerile bandiților din Primăria Târgu-Mureș nu le vede!
Ca exemplu că presa…băsistă scrie de alții, dar nu vede jegul și hoția de la porcii lor de aleși. Exemplul de astăzi: afacerile de milioane de euro pe motiv de semnalizări, zebre și semne de circulație, prin grija pramatiilor PDL Mureș! Aici sunt banii dumneavoastră și interesul porcului de partid pe Kiss Unicu?!

SECTORUL LUI VANGHELIE. Trei semne de circulație, “trecere pentru pietoni”, într-o parcare ascunsă din spatele blocului FOTO

Autor:  Ionel Stoica

Inflație de semne de circulație are marchează treceri de pietoni pe strada Năsăud, din cartierul Rahova, Sectorul 5 condus de primarul Marian Vanghelie (PSD).


Deși este vorba de o zonă aflată spatele blocurilor, într-o intersecție sunt chiar și trei indicatoare, orientate anapoda. Însă cel mai interesant este că astfel de semne de circulație sunt instalate și într-o parcare susțin jurnaliștii de la postul digi24.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu