marți, 25 februarie 2014

Adrian Mititelu, de ce nu ai găsit vreun pungaș PDL ca să îți dea banii dedicați de porcul portocaliu din bugetul local?!



Adrian Mititelu, de ce nu ai găsit vreun pungaș PDL ca să îți dea banii dedicați de porcul portocaliu din bugetul local?!
Se aude că Adrian Mititelu nu mai are bani și e în pericol să piardă echipa și locul de divizie, consecință a furtului făcut de mafia fotbalului, atunci când Craiova a fost dezafiliată de un comitet cu doi foști pușcăriași, unul fiind lepra Țerbea, jegul scos din pușcărie de Constantinescu! Sunt mulți care îl condamnă pe Mititelu, când el trebuie lăudat! Insul nu a fost un pungaș gen Becali, cu banii din afaceri cu statul băgați în fotbal, nici nu a primit dedicații de la porcii etnici PDL, ca la Târgu-Mureș, Cluj-Napoca, Ploiești sau aiurea. De fapt, Mititelu e un erou, față de porcii ăștia care au primit banii pe dedicație de partid. Ce ar fi fost, însă, dacă Mititelu găsea și el un hoț de primar PDL ca să primească banii de-a moaca? Un gășcar PDL, adică Florea, care a dedicat 1,7 milioane de euro pentru subordonatul și întreținutul pe mă-sa Maior, căruia porcii de partid portocaliu i-au cumpărat și instalație de nocturnă de 200.000 de euro din banii publici, pe care retardații de la FCM au lăsat-o la fisc, pentru că pungașii nu plătesc impozite sau se așteaptă ca hoțul de partid care fură etnic să le dea bani și pentru impozite! Și așa primarul PDL de Craiova a fost trimis la pușcărie, ce ar mai fi fost dacă acela dădea niște bani publici la Universitatea, după modelul hoților de partid de la Cluj-Napoca, Ploiești și Târgu-Mureș?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.