sâmbătă, 8 februarie 2014

Florea la București, pentru mitingul pedelist. Verifică cineva dacă bandiții de partid din primărie nu au folosit mașinile Siletinei cu decontare din banii publici?

Florea la București, pentru mitingul pedelist. Verifică cineva dacă bandiții de partid din primărie nu au folosit mașinile Siletinei cu decontare din banii publici?
Cum hoții PDL Mureș nu au limită nu e absolut deloc exclus ca borfașii ăștia să folosescă autobuzele Siletinei lui Maior, pe bani publici, pe afacerea Transport terestru ocazional al primăriei. Vorbim, totuși, de borfașii PDL Mureș care au inventat vandali imaginari în campania porcului pedelist, campanie pe un sereist ratat și cu funcționari publici care au lipit autocolantele de campanie, cotate la 1900 de euro, 3000 de autocolante, afacere pe magazin FCM, așa cum apare singura afacere de gen pe licitatiapublica. ro. Așadar, vandali la comanda ejectaților din SRI pentru încălcarea gravă a statutului SRI și la comanda jegurilor
din PDL, campanie electorală din bani publici, iar DNA-ul lui Curcă s-a făcut că nu vede. Nu-i nimic, e oraș cu interes etnic și se face orice ca nu cumva să vină maghiarul și să fure ce fură și ce mai poate fura porcul român de partid! Târgumureșeni, nu v-ați săturat  să fiți
 mințiți și furați de lepăturile din PDL Mureș?!
hotnews zicere:
Aproximativ 8.000 de membri si simpatizanti ai PDL au participat, sambata, la un miting anti-USL, in fata Guvernului, cerand demisia Executivului Ponta si a presedintelui Senatului, Crin Antonescu. De la manifestatia PDL, care a pornit din fata Ateneului Roman si s-a incheiat in Piata Victoriei, nu au lipsit nici atacurile din partea liderilor democrat-liberali la adresa presedinteului Traian Basescu si a celor care au parasit PDL pentru a forma Partidul Miscarea Populara. La mitingul au participat candidatul PDL pentru alegerile prezidentiale, Catalin Predoiu, presedintele partidului, Vasile Blaga, si alti lideri, precum Gheorghe Flutur, Liviu Negoita, Monica Macovei, Theodor Stolojan, Traian Ungureanu, Mircea Hava, Dorin Florea, Andreea Paul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.