marți, 25 februarie 2014

Bența insolventul sponsoriza concertul cu Iglesiasul cu sponsori abonați la Primăria Târgu-Mureș! Pe atunci insolventul nu era insolvent, era….sponsor!



Bența insolventul sponsoriza concertul cu Iglesiasul cu sponsori abonați la Primăria Târgu-Mureș! Pe atunci insolventul nu era insolvent, era….sponsor!
Ce să vezi, baștanul Bența, întreținut din banii publici, de la locuințe pentru subordonații lui Florea din primărie, numite și locuințe… sociale, cu subvenții, pentru că porcilor lui Florea din primărie și consiliul local nu le place să plătească prețul corect, până la locuințe pentru rromi (pe vremea când Florea nu ataca rromii și nu lua amenzi pentru atacuri rasiale și discriminatorii și pe vremea când porcii rasiști și pupincuriști de hoți PDL Mureș de la tîrgumureș.ro, site pe bani publici, nu clamau: Poliția locală a stârpit cuibul de țigani!), sponsoriza un concert la care abonații primăriei și leprele PDL Mureș de la societăți și servicii de utilități au sponsorizat cu voioșie! Din prea plinul dedicațiilor, unii au găsit necesar să întoarcă banii publici, pentru ca porcul de la primărie să le laude?! Curtea de conturi, verifică așa-zisele sponsorizări ale abonaților la bani publici și verifică sumele reale, pentru a nu exista vreo idee că bandiții PDL Mureș au spălat banii negri!  Alo, banditul mare, apa nu mai e scumpă când gășcarul de la partid sponsorizează?!
P.S. Bența nu a sponsorizat Ziua națională a României! Nu e mândru că e român, nu îl lasă dumnezeul lui sau doar la concertul cu Iglesias trebuia să cotizeze?! Insolvență fericită și un faliment meritat pentru orice abonat de gen!

Ziarul financiar zicere:
Compania de construcţii Contranscom Benţa, parte a grupului Benţa din Târgu-Mureş, a intrat în insolvenţă la propria cerere la finalul lunii ianuarie, potrivit datelor disponibile pe site-ul Tribunalului Comercial Mureş. “Motivul pentru care am cerut insolvenţa este că dorim un program de restructurare a activităţilor companiei. Noi avem mai multe tipuri de activităţi pe această firmă, atât dezvoltare imobiliară, cât şi construcţii. Insolvenţa urmăreşte şi divizarea activităţilor, iar, ulterior, după reorganizare, compania de construcţii va fi independentă de proiectele imobiliare”, a spus pentru ZF Remus Benţa, directorul general şi acţionarul Contranscom Benţa. El a mai afirmat că în perioada de reorganizare compania îşi va continua proiectele aflate în derulare şi va păstra cei 350 de angajaţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.