joi, 13 februarie 2014

Găinarii din Primăria Târgu-Mureș descoperă BZN pe bani publici?! Unde vă sunt sponsorii abonați la banii publici, ca la concertul Iglesias?!



Găinarii din Primăria Târgu-Mureș descoperă BZN pe bani publici?! Unde vă sunt sponsorii abonați la banii publici, ca la concertul Iglesias?!
Găinarii din Primăria Târgu-Mureș se dovedesc capabili doar să facă praf banii publici, fără să atragă sponsori. În fapt, singurul concert la care bandiții PDL Mureș s-au lăudat cu sponsorii a fost cel cu Iglesias, cu mențiunea că aproape jumătate dintre sponsori erau pedeliști abonați la primăria lui Florea sau inși puși de porcii pedeliști la conducerea unor unități ale orașului. Poate că găinarii portocalii vor reuși de data aceasta o sponsorizare reală sau afacerea e doar din banii publici, mai precis din 100.000 de lei prinși de păcălici în buget?! An electoral, interese nu doar financiare ale găinarilor de partid ai leprei supreme.
P.S. Text de pe siteul care copiază pe banii publici  gunoaiele  de la pupincuriștii agramați ai lui Maior și așteptăm ca retardații să facă poze cu cântăreții, pentru viitoare campanie electorală a gunoiului cunoscut.
Concert extraordinar susţinut de una dintre cele mai îndrăgite formaţii ale anilor 80'-90' - BZN din Olanda.
Joi, 13 Februarie 2014 14:24 | Imprimare | Email



Marime text:



Cu prilejul Zilei Internaţionale a Femeii, Primăria Municipiului Tîrgu Mureş invită toate doamnele şi domnişoarele din oraş, vineri 7 martie 2014, de la ora 18:00, la un concert extraordinar susţinut de una dintre cele mai îndrăgite formaţii ale anilor 80'-90' - BZN din Olanda. Aflată în turneu în România, formaţia va poposi şi la Tîrgu Mureş, spre marea bucurie a fanilor. Şlagăre precum Blue Eyes, Dance Dance, Mon Amour etc., vor fi interpretate live, la Tîrgu Mureş de îndrăgiţii solişti BZN Jan Keizer şi Anny Schilder. Spectacolul va avea loc în Sala Polivalentă.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.