joi, 8 noiembrie 2012

Atenție la posibilele găinării electorale ale PDL Mureș pe bani publici și pe funcționari publici!



Atenție la posibilele găinării electorale ale PDL Mureș pe bani publici și pe funcționari publici!
După cum am avut prilejul să sesizăm la ultimele alegeri, dar nu numai noi, ci și poliția și DNA-ul, dacă această instituție are tupeu să verifice la mafia PDL, la Târgu-Mureș niște bandiți fac ce vor cu banul public în campania lor electorală. Am plecat de la Studcard pedelist pentru afacerile lui Maior și voturile studențașilor pentru Florea, am trecut prin echipă luată pe loc de divizie a doua prin mila primarului PDL de Sânnicolau Mare, am trecut prin mită electorală în campanie pentru europarlamentare, dată de porcii din primărie contra legilor concurenței, cu dedicație pe magazinul Real. Profesorii care au pus botul cu nesimțire și-au luat mălaiul din banii publici!  Am ajuns, mai recent, la manipularea porcilor din primărie și PDL cu atacul vandalilor. Ce atac imaginar a fost a constatat poliția care a confiscat 2000 de autocolante de la bandiții de polițiști comunitari trimiși de troglodiții din primărie și partid să lipească afișe de propagandă pentru Florea. Cum se apropie campanie, atenție la alte găinării care pot fi pe banii publici, prin bandiții din primărie și PDL Mureș:
1.     Preluarea pe siteul primăriei a gunoaielor electorale de pe târgumureșeanul. Porcii lui Florea au copiat 3 articole în două săptămâni de la organul de propagandă pentru PDL, urmează ca hoții să vă preia și alte rahaturi de scrisori deschise și alte gunoaie pe banii publici de pe siteul cu marca înregistrată pe Ioan Chiorean, consilier al portocaliului și ilegalului viceprimar Maior?
2.     Atacul vizigoților, după cel al vandalilor, pe siteul primăriei. Niște pramatii de la SRI pot contribui și la aceasta și e suficient ca Florea să mai vrea pe licitatiapublică ale 3000 de autocolante, ca să îi pună pe porcii de subordonați din poliția locală la lucru!
3.     Reclamă pentru trepădușii PDL pe domeniul public, după ce găinarii din primărie au înfipt panouri înaintea campaniei, pe trotuare și pe domeniul public.
4.     Propagandă în ziare prin banii care vin pe șmecherii de la PDL. Verificați ce semnează jigodiile la notariat, ca presa să nu se bage și să aștepte mila găinarilor.
5.     Concerte pe bani publici și pe scaunele lui Țerbea. Găinarii din primărie au pe licitatiapublică interes să închirieze 2500 de scaune de la hotelul lui Țerbea, pe 4 euro bucata per eveniment. Cum găinarii pot face un concert și strâng 10.000 de euro pentru Țerbea, concertul e gratuit, în baza afacerilor comune ca de la brașovean la brașovean(fost pușcăriaș și actual cercetat / șmecherul banilor publici)
6.     Scrisori deschise pe Pașcan, Maior, alți copii de partid/interese ai lui Florea. DNA. verifică precedenta afacere cu scrisori deschise în plic închis, care are exact pe licitatiapublica.ro ceva ce pute a bani publici.
7.     Transporturi terestre pe primărie, aranjate de vreo 4 ani pe Siletina, pentru elevi, pensionari, rromi, studenți, orice categorie care trebuie să primească așa-zise donații care se decontează de șmecherași din banii publici.
8.     Campanie pe bandiții de șefi de asociație, controlați cu autorizații. După ce prostovanii au lipit afișe electorale pe blocuri și au încercat să plaseze câte 10 abonamente pentru FCM, ca să deconteze pedeliștii din banii publici, poate mai încearcă pramatiile o campanie pentru borfașii din PDL Mureș.
9.     Articole cu duhoare de serviciu secret, de genul să-l înjurăm pe pesedist cu nume românesc și pe candidatul maghiar cu nume maghiar. Băieții au apariții în anumite zone ale presei de propagandă și controlată de banul public sau PDL.
10. Propagandă la Știi TV. Cum șmecherii de aici iau banul public pe firma lor și spun că îl difuzează pe Maior gratis, ne așteptăm ca șmecherii să ia banii  publici și pentru prestația celorlalți indivizi din PDL, dar să nu o deconteze ca reclamă electorală.
11. Caravane cu imbecili din primărie care nu-și cunosc statutul de funcționari publici  care nu au voie să facă campanie și dau pe goarnă gunoiul de partid. Atât, deocamdată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.