duminică, 4 noiembrie 2012

Soluția ca șmecherașii PDL de la Târgu-Mureș să nu mai pompeze bani publici în afacerea de partid numită FCM Târgu-Mureș (cu loc de divizie, vă amintiți, de la primarul PDL din Sânnicolau Mare, în campania electorală)



Soluția ca șmecherașii PDL de la Târgu-Mureș să nu mai pompeze bani publici în afacerea de partid numită FCM Târgu-Mureș (cu loc de divizie, vă amintiți, de la primarul PDL din Sânnicolau Mare, în campania electorală)
Cum suntem de părere că 23 de ani de la Revoluție e timp suficient ca prostovanii PDL să înțeleagă  faptul că nu mai sunt în comunism, este cazul ca echipele de partid întreținute pe bani publici să se privatizeze.  Dacă vii din fostul oraș Stalin s-ar putea să te crezi un Stalin mic sau măcar un activist zelos care vrea să facă... sport pe banii publici, ca orice găinar ieftin. Cine vrea să facă sport pe banii lui să o facă, nu să primească, ca fost pușcăriaș, 850.000 de euro de la găinarul de partid sau ca târgumureșenii să îi cumpere familionului PDL instalație de nocturnă. Acestea sunt doar două din afacerile bani publici pentru prietenarul de partid, iar DNA și Curtea de Conturi trebuie să facă ordine în special la măgăriile de la primării din Ardeal, zonă vitală prin prisma votului doar etnic. Dacă șmecherașii din Târgu-Mureș pompează fără rușine banii în FCM cu rubedenii PDL, de ordinul milioanelor de euro (doar instalația de nocturnă făcută cadou din banii publici fiind 2000.000 de euro, preț de afacere patinoar în aer liber pentru abonații găinarilor), pentru ei este ceea ce urmează: U Cluj, club ținut de pedelistul Boc cu foarte mulți bani publici de la oile clujene, este cumpărat de nemți!
Firma DK Sportler, care va cumpăra U Cluj în cursul zilei de vineri, 2 noiembrie, semnează astăzi contractul de sponsorizare cu Agenția Sportfive. Investitorii vor viziona meciul de la Iași, dar înainte vor cumpăra echipa de la Florian Walter.

”După semnarea contractului de sponsorizare, vom merge la Iași la meciul pe care U Cluj îl va juca acolo. Vor fi semnate actele pentru vânzarea echipei. Să dea Dumnezeu să batem la Iași”, a declarat persoana apropiată investitorilor.

În jurul orei 15.00 va fi semnat contractul de sponsorizare cu forma Sportfive, iar apoi avocații vor pune la punct actele care trebuie trimise la București unde patronul DK Sportler,  Volker Diergardt, va semna actul de cumpărare a U Cluj. ”Investitorii, dar și conducerea, președintele echipei și viitorul antrenor, se vor deplasa la Iași, pentru meciul cu CSMS Iași, care va începe la ora 21.30”, a mai spus sursa citată. Sursa: Știri de cluj
Asta înseamnă că Bocului (urmaș al pedelistului ținut la mititica pentru mită) îi va fi mai greu să arunce cu bani publici într-o echipă deținută de străini și poate niște afaceri de partid pică. Am scris-o și o mai scriem, pedeliștii sunt ca oile, dacă gangsterul șef spune faceți Studcard toți găinarii fac Studcard (apărut inițial doar la pedeliștii din Târgu-Mureș, Cluj-Napoca, Arad și Oradea!), dacă banditul le spune faceți patinoare, Florea se conformează, Cluj-Napoca sare cu 2-3, dacă banditul le spune asfaltez cu Astor, Valpet etc. X e la Mureș, Cluj-Napoca ș.a.m.d, dacă banditul spune vreau parcări subterane, șmecherul de partid e cu firma abonată de proiectare la primării PDL din Ardeal. Nici nu e de mirare, deci, sila cu care îi întâmpină la București pe politicienii din Ardeal locuitorii Capitalei, pentru că ardeleanul e perceput nu un om calm, calculat, chinuit, săracul, ca orice ultim venit în România (de nici 100 de ani), ci un șmecher prin vot etnic care vrea să parvină și care face praf banul public.
Propunem, deci, privatizare și la Târgu-Mureș, Așa Florea și gașca nu mai pot pompa bani în cont clubului familionului Maior, nu mai pot transporta pe bani publici galeria, dar decontați la găinarul de partid,  nu mai pot deconta cele 10 abonamente pe om pe care trebuie să le plaseze prostovanii de șefi de asociație de proprietari care riscă să nu pupe autorizație dacă îi supără pe tovarășii obraznici, nu mai pot lăsa intrarea liberă la Weekend, plătită de fraieri,  nu mai pot cumpăra instalație de nocturnă pentru teren de antrenament din banii proștilor de târgumureșeni, controbăiți la buget, la foc automat, pe firme de pedeliști.  Nu mai asistăm așa ca borfașii să ceară în ședință de consiliu local prime, cu 3 etape înainte de sfârșitul turului, pe motiv că FCM e pe locul 2, iar DNA, Curtea de conturi trebuie să își bage nasul la afacerile portocalii ale unor găinari care cred că orașul e groapa lor de nisip în care își fac, pisicește, nevoile și unde se joacă cu organul din dotare.  Unde sunt milioanele de euro din drepturi TV? Poate răspund foștii pușcăriași de la Ligă și FRF, dacă poliția economică nu e în stare. Și cu un drum să verifice și subvențiile de partid date de găinari pe futsal, baschet și ce le-a mai fătat mintea derbedeilor la Târgu-Mureș, dar și la Cluj-Napoca și în tot Ardealul invadat de termitele portocalii cu afaceri din banii publici!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.