joi, 22 noiembrie 2012

Găinarii lui Florea atacă consiliul județean, pe banii publici! Jigodiile în campanie, așteptăm și băieții cu ochi albaștri care presteaă pentru porci, cu dezvăluiri imaginare!


Găinarii lui Florea atacă consiliul județean, pe banii publici! Jigodiile în campanie, așteptăm și băieții cu ochi albaștri care presteaă pentru porci, cu dezvăluiri imaginare!
Interesele unor găinari din primăria lui Florea sunt evidente. Disperați că nu pot face afacerile de mii de euro pe abonata Dafcochim, care umflă o grămadă de bani publici pentru depozitarea ajutoarelor UE, gașca din preajma lui Florea atacă președintele consiliului județean pe siteul pe bani publici, din calcule economice și de propagandă electorală. De data asta pramatiile nu au mai apelat la vandali imaginari din minți bolnave de securiști și troglodiți PDL Mureș! Siteul cu ATACURI RASIALE la adresa rromilor (țiganii care își fac cuibul stârpit de porcii de comunitari, dosar la CNCD!), cu propaganda nesimțită pentru Maior, copiată de prostovani de pe siteul înregistrat pe Chiorean, dovadă că ășstia sunt proști-proști, mai cuprinde și prostiile lui Florea și atacurile la adresa altei instituții la care nu au reușit bandiții PDL să-și pună sluga hrănită la sân.
Priviți hal de comunicat. DNA, fă o vizită la porcii de subordonați ai lui Florea și întreabă-i de afacerea autocolante din bani publici, de publicitatea deturnată de bandiți pe firmă cu televiziune PDL, via notar, întreabă-i de scrisorile deschise în plic închis, întreabă de sondajele de opinie pe firmă pedelistă, dacă nu joci și tu pentru pramatiile și hoții PDL, așa cum se întâmplă și în alte părți! Iar, Dobre, dacă vrei să fii bărbat, fă sesizările necesare și cere verificarea cheltuirii banilor publici în campaniile lui Florea, Maior și implicația derbedeilor de la servicii, inclusiv a celor cu statut de funcționar public și cere verificarea afacerilor primăriei lui Florea pe firmele lui Maior, Poruțiu, Borșan, pe Info Statistics, pe Bența, pe ceilalți abonați ai mandatelor lui Florea și verifică sponsorii de... partid! Găinarii care cheltuiesc zeci de mii de euro pe patinoare, pe concerte se plâng că târgumureșenii nu primesc ajutoare. Ce mai urmează, lepădături, să vă plângeți că Țerbea poate face pușcărie în dosarul Mită în elicopter și că nu poate așa să-și mai facă afacerile cu primăria prietenului brașovean Florea?!

Afacerea 900 de euro lunar pentru  Dafcochim este aici
Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures



Cod de identificare fiscala: 4322823

Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures

Telefon: +40 0265268330

Fax: +04 0365801856





Ofertant: DAFCOCHIM S.R.L.



Cod de identificare fiscala: RO 5864393

Adresa: STR. BUDIULUI NR. 68, CORP C1, ETAJ, Targu Mures

Telefon: 0265 264 909

Fax: 0265 268 173





Detaliu produs / serviciu / lucrare



Denumire: Spatiu de inchiriat pentru produse alimentare



CPV: 63121100-4 -

Servicii de depozitare (Rev.2)



Unitate de masura: lunar



Data publicare: 31.08.2012 13:12



În legătură cu declaraţiile preşedintelui Consiliului Judeţean Mureş, Ciprian Dobre, privind distribuirea ajutoarelor alimentare acordate de Uniunea Europeană şi destinate categoriilor de persoane defavorizate din România, facem următoarele precizări:

Într-o scrisoare adresată beneficiarilor acestor ajutoare, primarul municipiului şi consilierii săi i-au informat pe cei 8.000 de târgumureşeni că, deşi depozitul este ticsit de produse alimentare, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş refuză distribuirea alimentelor, invocând campania electorală, „când nu trebuie să umblăm pe la porţile oamenilor cu zahăr şi ulei”. „Acesta nu este judeţul lui Dan Diaconescu” – am citat din străfundurile înţelepciunii dlui Ciprian Dobre.

Dl preşedinte îl „somează” pe primar şi pe consilierii săi să „se oprească din minciună şi din dezinformarea cetăţenilor”, insinuând că primăria ar fi „dosit aceste ajutoare pentru a fi folosite în alte scopuri”. Probabil mediul din care face parte şi în care îi prieşte domnului preşedinte, îl determină să transfere propria mentalitate în ograda învecinată. Fiindcă, evident, minciuna are picioare scurte iar în spaţiul Primăriei municipiului Târgu-Mureş ,,cioara vopsită” nu are ce căuta.

Adunând fasolea cu făina, orezul cu mazărea, bulionul cu zahărul, roşiile cu biscuiţii şi perele cu micşunelele, dl preşedinte şi-a făcut socoteala şi a ajuns la concluzia că alimentele neaflându-se în depozit în cantităţile contractate, ele nu pot fi distribuite. Plus că uleiul încă nici n-a sosit. Or, se ştie, dacă ulei nu este... nici cu făina n-ai ce face! Drept care, cu de la sine putere, ca un veritabil baron local şi de parcă ar fi vorba de propria cămară, dl Dobre a decis că ajutoarele vor fi împărţite după data de 10 decembrie 2012, până hăt…în martie, când nici Paştele nu sunt prea departe.

Menţionăm că, în toate judeţele ţării, distribuirea alimentelor este în plină desfăşurare, acestea neintrând, în nici un caz, în categoria „mită electorală”, ci sunt destinate celor mai nevoiaşi cetăţeni şi absolut binevenite, dacă nu vitale, în perioada sărbătorilor de sfârşit de an. Cu atât mai mult, distribuirea acestora se poate face într-un fel, când temperaturile sunt pozitive, şi absolut altfel, când gerul coboară gradele mult sub zero. Dar domnului Dobre nu-i prea pasă de oameni.

În ce priveşte priorităţile primăriei, nu este cazul ca dl preşedinte să-şi facă griji şi nici să se lanseze în supoziţii. Ne preocupă, de exemplu, proiectele oraşului, în rezolvarea cărora nu dă semne că s-ar implica. Nici „venirea frigului, lipsa apei calde şi a încălzirii” nu pare să-l streseze la cote maxime. Dânsul este ocupat acum cu… dosirea cheii de la depozit, până, nu-i aşa, soseşte uleiul din Europa. Dar, după cum se ştie, câinele moare de drum lung…

Conchizând, prin scrisoarea adresată cetăţenilor, primarul şi consilierii săi îi informează pe târgumureşeni asupra unei stări de fapt de care dl Dobre nu este nicidecum străin.

Îl „somăm”,aşadar, să nu „someze” conducerea primăriei deoarece aceasta nu funcţionează pe post de vătaf pe moşia domniei sale.

         „Acesta nu este judeţul lui Dan Diaconescu” , dar nici al domnului Dobre, iar cetăţenii, din fericire, nu mai pot fi prostiţi prin mostre de aroganţă, tupeu şi sfidare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.