vineri, 16 noiembrie 2012

SRI și DNA Mureș, 22 de săptămâni de la manipularea jigodiilor din PDL și primăria Târgu-Mureș, pentru susținerea lui Florea. Autocolante de la Media Factory pentru Minciuna Factory?!



SRI și DNA Mureș, 22 de săptămâni de la manipularea jigodiilor din PDL și primăria Târgu-Mureș, pentru susținerea lui Florea. Autocolante de la Media Factory pentru Minciuna Factory?!
Dacă tot e campanie și pentru că porcii din PDL Mureș vă pot minți și manipula din nou, pe banii publici, vă reamintim mega-manipularea cu securiști expirați și cu gunoaie din primărie și PDL Mureș care au inventat atacul vandalilor pentru a-l promova pe Florea. Verificați banul public de pe licitatipublică.ro și interesele tâlharilor aleși etnic și sprijiniți de borfașii cu ochi albaștri sau ochi foști albaștri și adresați-vă Curții de conturi, ca să vă spună aia, pentru că DNA se face că plouă, pe ce au cheltuit șmecherașii autocolantele respective. Atenție, bandiții de partid au avut reclamă și pe televiziuni de partid, mergeau, așa cum se lăudau, cu presa proastă și șantajabilă la notar, ca să se asigure că presa nu participă la licitație, doar organul de partid (de verificat ce acte a făcut Info Statistics cu presa mureșeană, pentru că informația vine foarte de sus!), bandiții primăriei lui Florea găseau necesar sondaje de opinie pe pedelistul Munteanu (verifici, DNA, ce sondaje au făcut ăștia pe banii publici sau e mafia românească prea mare și obsesiile anti-UDMR întreținute cu grijă de foștii tovarăși și inși de la servicii prea importante?!), porcii de la PDL și-au pus panourile cu Alianța pentru Mureș înainte de începerea campaniei, doar atacul imaginar al vandalilor mai lipsea. Echivalentul mizeriei făcute vineri, în ultima zi de campanie electorală în alte dăți: tichete cadou-mită jegoasă pentru proști de profesori, afacere de vreo 100.000 de euro la europarlamentare și afacerea echipă pentru salvat fundul lui Florea, de la primar PDL de Sânnicolau Mare, pentru întreținutul din bani publici Maior și familionul. Atenție, DNA și Curtea de conturi, verificați cadoul de 200.000 de euro, instalație de nocturnă pentru teren de antrenament, din bani publici, pentru niște indivizi de partid! De ce nu îi cumpără Florea un elicopter pentru Țerbea, ca între brașoveni și afaceriști, dacă tot se pot aranja banii publici pe PDL-iști și gașca întreținută de interesele porcilor portocalii? Sau trebuie să așteptăm rezultatul alegerilor ca să sperăm să se finalizeze anchetele cu banii publici pe gangsteri portocalii, cum s-a mai întâmplat la Cluj-Napoca, Craiova?!
Pentru idioții care mai cred că banul public nu trebuie folosit de orice porc în campanie electorală, iată ce minune de autocolante vroia să cumpere Primăria Târgu-Mureș înainte de campanie. De menționat, din surse sigure de la poliția-poliție, că bandiții din poliția comunitară au fost prinși la sediu cu 2.000 de exemplare nelipite, după ce un porc din primărie a clamat că nu sunt autocolante de manipulare nelipite, iar textul de pe autocolante este cel de pe siteul pe care porcii PDL își fac campanie pe bandiții publici! Un motiv în plus ca să votați etnic, dar în sensul să scăpați de hoții de români și nu în direcția pe care o vor bandiții care promovează rasismul, votul anti-unguresc doar din emoție. Pentru toți idioții manipulați la propaganda anti-UDMR pentru a ajunge la putere hoțul de român, doar să menționez că în județul Mureș a fost o comună condusă de primar Togănel. Omul era român, a stat la conducere vreo 22 de ani, iar comuna era vreo 80 la sută cu locuitori români. Ei bine, la alegeri, candidatul maghiar a câștigat! Să mai menționăm că omul mi-a mărturisit că nu are decât 10 clase și că este măcelarul comunei? Asta se întâmplă atunci când refuzi să mai votezi etnic și ai încredere într-un om cunoscut și nu într-un individ care e român sau pretinde că e român!

Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures



Cod de identificare fiscala: 4322823

Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures

Telefon: +40 0265268330

Fax: +04 0365801856





Ofertant: MEDIA FACTORY INTERNATIONAL SRL



Cod de identificare fiscala: RO28492078

Adresa: STRADA LUNGA NR 1, Sangeorgiu de Mures

Telefon: +40 757058059

Fax:



Detaliu produs / serviciu / lucrare



Denumire: Autocolante A4



CPV: 22462000-6 -

Materiale publicitare (Rev.2)



Unitate de masura: bucata



Data publicare: 01.04.2012 20:58



Descriere:

Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0





Detaliu achizitie



Denumire: [DA2850300]

Autocolante a€“ format A4



Cantitate: 3000.00

(bucata)



Data initiere: 23.04.2012 14:27



Data limita etapa: 26.04.2012 17:00

( Ofertare )



Pret maximal: 2.78 RON

(0.64 EUR)



Descriere:

Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0


Citeste mai mult: Șmecherașii din primăria Târgu-Mureș vor să dea maximum 1.800 de euro pe… autocolante unei firme care este deja abonată la banul public

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.