vineri, 9 noiembrie 2012

SRI și DNA Mureș, 21 de săptămâni de la manipularea jigodiilor din PDL și primăria Târgu-Mureș, pentru susținerea lui FloreaSRI și DNA Mureș, 21 de săptămâni de la manipularea jigodiilor din PDL și primăria Târgu-Mureș, pentru susținerea lui Florea
Până când DNA va băga în seamă sesizările târgumureșenilor, referitoare la folosirea banilor publici de către bandiții din primărie și din PDL, vă reamintim că au trecut 21 de săptămâni de la atacul imaginar al bandiților din primărie! Reamintim, jigodiile pe bani publici au clamat că există vandali care atacă orașul, porcii aveau pe licitatiapublica.ro exact autocolante A4 (3000 de exemplare, pe care pramatiile vroiau să le cumpere de la firmă abonată la afaceri pe primăria lui Florea, raiul tuturor abonaților PDL Mureș  și a camarilei pedeliste), iar jigodiile au reușit să posteze pe site invenția cu atacul la ora 12, ca la ora 21 poliția să îi prindă de polițiștii comunitari și subordonați ai lui Florea lipind autocolante pentru campania ăluia! Și, DNA,verifică și sondajele de opinie pe firmă de pedelist, același individ care l-a dat câștigător pe Florea cu 4 ani în urmă și care a intrat pentru meritele deosebite în prefectură după sondaj, verifică și ce scrisori deschise în plic închis au trimis pramatiile din primărie cu Florea în calitate de primar, deci pe bani publici, pentru că pe licitatiapublică.ro este alt rahat care pute ca rahatul de partid! P.S. Cu un drum dați un șut cretinilor care fac campanie pentru Florea, de la comunitari și alți imbecili cu statut de funcționar public și pupincurism ordinar, cu multe... grade.
Ca să se prindă și DNA, care e mai lentă în mișcări când e vorba de bandiții din Târgu-Mureș, dovezile afacerilor pe primărie sunt pe acest blog. Și, SRI Mureș, poate te simți, adu dovezile cu atacul bandiților. Porcii din primărie nu le-au adus, poliția nu le are, poate că schizofrenicii au sunat la CIA sau KGB să raporteze atacul vandalilor! SRI, ai și posibilitatea să verifici cine a inventat atacul, ce bani publici au folosit porcii din primărie și partid, doar verificându-le telefoanele și chitanțele!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu