miercuri, 21 noiembrie 2012

Sri muncește aproape degeaba. Munca la vedere, dar recunoscută



Sri muncește aproape degeaba. Munca la vedere, dar recunoscută
Realitatea.net dixit:
Serviciul Român de Informaţii depune rapoarte în Parlament dar acestea nu ajung să fie dezbătute. Declaraţia îi aparţine purtătorului de cuvânt al SRI, Sorin Sava, şi a fost făcută în emisiunea Realitatea la raport, moderată de Rareş Bogdan.

SRI [...] să vedeţi câte informaţii au fost făcute pentru fiecare caz în parte. Serviciul Român de Informaţii nu are capacitatea de a impune anumite informaţii. El  livrează informaţia decidenţilor politici, cei care hotărăsc şi iau decizia şi care trebuie să folosească  informaţia strategică se află în altă parte.

Ultima dezbatere a unui raport SRI în Parlamentul României a avut loc în 2006. SRI a depus în fiecare an rapoarte la comisiile parlamentare şi deşi au fost pe ordinea de zi, nu au ajuns să fie niciodată dezbătute.

Aceste declaraţii au fost făcute de către purtătorul de cuvânt al Serviciului Român de Informaţii în cadrul emisiunii Realitatea la Raport, moderată de Rareş Bogdan, şi punctează nemulţumirea angajaţilor acestui serviciu faţă de aprecierea muncii depuse.
Cum se laudă sereiștii, munca lor nu prea e apreciată. Vorbim, desigur, de munca oficială, aceea cu rapoarte. Dacă îi căutăm pe băieții cu ochi albaștri prin alte părți, de exemplu mass-media și produsele presei, e altă poveste. Încă în România sunt angajați în presă ofițeri/foști ofițeri, bandiții din primăria lui Florea inventează atacul imaginar al vandalilor și atunci când sunt prinși Florea iese și spune Bretfelean știe ce spune, că e fost sereist! Foștii sereiști sunt folosiți, va să zică, de porcii PDL, la manipulări pe bani publici, atenție DNA!,  ceea ce este exact pe profilul muncii lor! Până când DNA și Curtea de conturi vor scormoni în afacerile cu bani publici și funcționari publici din campaniile eelectorale ale lui Florea, inclusiv cea cu dobitocul cu statut de funcționar public și cu vocea înregistrată pe bandă, poate găsim trepăduși de la PDL/SRI Mureș dând cu pixul, cu pseudonime. Zice Florea de Aquaserv, hop inginerul imaginar... Fodor,  în campania lui Florea e necesar să înjuri pe Frunda, hop și imaginarul profesor... Gall, vrei să scapi de candidatul Brișcaru, hop și semnătură fictivă românească de...Istrate! Dobitocii de la servicii sunt atât de proști încât folosesc șablonul ăsta: e maghiar, îl înjurăm cu nume românesc, e român să-l înjurăm cu nume românesc, ca să fie credibil! Jegul etnic și securistic merge până acolo încât ziarele controlate de porcii PDL cu publicitatea care vine pe televiziuni PDL și cu tovarăși publică gunoaiele făcute de băieții cu ochi albaștri, din obligație, din pupincurism, din calcule de românism bolnav care a presupus și afacerea buletine de Târgu-Mureș pentru cei care nu sunt în Târgu-Mureș, iar băieții cu ochi albaștri  sunt chiar de pe altă planetă atunci când consideră că se pot adresa peiorativ cu demn urmaș al neamului lui Atilla. Băieți, niciodată un maghiar nu se va adresa așa altui maghiar, ei fiind mândri de descendența lor, dar asta probabil nu se învață șa școala respectivă de cadre. Așadar, angajări de ofițeri în presă, folosirea derbedeilor dați afară din SRI  și a actualilor SRI-în manipulările electorale pentru candidatul Florea pe bani publici, semnarea articolelor cu nume de maghiar decedat sau fictiv sau cu nume de român fictiv și nu mai adăugăm manipulările făcute de cei care vor un ban cinstit, o excursie ș.a.m.d. de la primărie și care prestează articole împotriva dușmanilor poporului (maghiari, desigur, în mintea lor).  După toate astea, SRI nu are capacitatea de a impune anumite informații?! Greșit, domnul purător de cuvânt! La Târgu-Mureș, SRI cam joacă hora pentru trupa lui Florea, de frică să nu fie pus să învețe dansuri maghiare?!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.