vineri, 23 noiembrie 2012

Bandiții lui Florea - atac la pesediști pe bani publici ! Găinarii condamnă pe cei care nu votează cum vor mafioții portocalii!



Bandiții lui Florea - atac la pesediști pe bani publici ! Găinarii  condamnă pe cei care nu votează cum vor mafioții portocalii!
Pramatiile care postează gunoiale PDL pe siteul pe bani publici al orașului, tîrgumureș.ro, site pe care porcii PDL inventează atacul vandalilor, fac atacuri etnice la adresa rromilor(țiganii cu cuibul stârpit de porcii de polițiști locali prea proști ca să știe că polițistul nu trebuie să anunțe etnia persoanei, ci fapta, dar ce poți să te aștepți de la lepădăturile pro PDL și foștii sereiști ?) sau îl promovează pupincurist și pe bani publici, cu articole copiate de la propaganda de partid, pe Maior, ca să fie ăsta credibil atunci când porcii PDL îl vor pune iar viceprimar ilegal, au ajuns să condamne ce nu le convine javrelor PDL. Ne așteptăm ca bandiții care au inventat 850.000 de euro pentru amicul Țerbea și închiriere de 10.000 de euro (2.000 de scaune) de la Țerbea, cei cu afacerea patinoare de 200.000 de euro și alte afaceri pe firme dedicate să își țină, dracului gura nespălată! Interesele politice ale mafioților PDL sunt mai mari decât interesele orașului și bandiții vă vor minți cu nerușinare că afacerile lor pe publicitate dedicată pe organ de partid, pe patinoare, pe echipe de partid, pe centuri cu miting cu avortonul pe bani publici și cu steagul PDL scos din mașină sunt doar pentru... dumneavoastră și întâmplător pentru gașca PDL! Curtea de conturi și DNA, anchetați găinăriile din campania electorală a pedeliștilor sau contează și aici rahatul etnic și nu legalitatea, folosirea banilor publici conform destinației, nu pe provocări jegoase PDL, neimplicarea pramatiilor cu statut de funcționari publici în campanie și a foștilor sereiști? 

Consilierii municipali PSD s-au opus majorării bugetului local cu 2.3 milioane de lei







Consilierii locali PSD, Cornel Brişcaru şi Olimpiu Sabău au votat, joi, 22 noiembrie, în cadrul şedinţei extraordinare de Consiliu Local Tîrgu - Mureş, împotriva rectificării pozitive a bugetului local. Acest lucru înseamnă că cei doi  s-au opus întrării în conturile municipalităţii a sumei de 2,3 milioane de lei dar şi achitării de către autoritatea locală a arieratelor către diferite societăţi comerciale care au contracte cu municipalitatea.

În ciuda opoziţiei vehemente a consilierilor Cornel Brişcaru şi Olimpiu Sabău Pop (PSD), bugetul local municipal a fost rectificat pozitiv cu suma de 2,3 milioane de lei, bani ce vor fi folosiţi exclusiv pentru achitarea unor arierate înregistrate de municipiul Tîrgu – Mureş.

Executivul mulţumeşte pe această cale pentru maturitate celorlalţi consilieri care au pus interesele oraşului mai presus decât pe cele politice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.