duminică, 25 noiembrie 2012

Șmecherașii de la RDS-RCS vă lasă fără Discovery, dar vă bagă canalele lor patetice, apărute în an de campanie electorală, cu emisiuni de la... Discovery!



Șmecherașii de la RDS-RCS vă lasă fără Discovery, dar vă bagă canalele lor patetice, apărute în an de campanie electorală, cu emisiuni de la... Discovery!
Șmecherașii de la RDS-RCS au început atacul la buzunarele clienților și implicit la dreptul clientului de a avea canale de calitate și nu gunoaie de trust de genul Digi Iași, Craiova etc., care nu interesează restul țării, făcând o golănie. Au scos 7-8 canale care erau gratuite (Hystory, Discovery Science ș.a.m.d.) și le-au pus într-un pachet suplimentar care costă...7 lei. Atacul pentru distrugerea canalelor de calitate și cu vechime, difuzate în sute de țări a continuat și bandiții ăștia vor să vă lase și fără Discovery Channel! Întrebarea este: îi lăsați pe șmecheri să vă ia un canal cu vechime de peste 25 de ani, difuzat în sute de țări, cu emisiuni foarte atractive și cu Școala Discovery, un proiect cu ministerul învățământului?! Spor la sesizări și reclamații la RDS-RCS, Protecția consumatorilor, Consiliul concurenței, care cam doarme de obicei atunci când unii își fac de cap din poziții de inși care ajung la monopol sau înțelegeri ilegale și succes în găsirea unui furnizor de televizune prin cablu fără interese politice și de monopol!

Sursa:cotidianul.ro
RCS&RDS a scos vineri dimineaţă televiziunea Discovery Channel de pe platforma sa de satelit, Digi, fără a-şi anunţa telespectatorii. Potrivit site-ului origo.hu, RCS&RDS a introdus recent în grilele sale proprii posturile TV – Digi World, Digi Life – anunțând și intenția lansării unui nou post propriu – Digi Animal.

Oficialii Discovery Networkd au confirmat că Discovery Channel a fost scos de pe platforma RCS&RDS. Hotărârea vine după ce şi Digi, operatorul de cablu din Ungaria deţinut de compania de telecomunicaţii românească RCS&RDS, a eliminat, pe 20 noiembrie, din ofertele de cablu analog şi digital televiziunea Discovery Channel, parte integrantă a portofoliului Discovery Networks.

„Ne pare rău să vă anunțăm că acordul de retransmisie între Discovery Networks și RCS&RDS urmează să expire pe 30 noiembrie. În pofida eforturilor noastre de a ajunge la un nou acord cu RCS&RDS, pe parcursul unei perioade de negociere de luni de zile, aceștia au respins toate ofertele noastre”, au explicat reprezentanții postului pe site-ul prietenii.discovery.ro.

”(…) Dacă vreți să ne ajutați să păstrăm canalele Discovery în grila RCS&RDS, exprimați-vă punctul de vedere – contactați RCS&RDS”, au mai precizat aceștia.

Discovery își îndeamnă telespectatorii să acționeze. Postul TV rulează pe program un text prin care își îndeamnă publicul să prevină pierderea canalului Discovery.
Cotidianul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.