vineri, 2 noiembrie 2012

Bucurie pentru șmecherașii PDL care vă toacă banii publici pe patinoare de primărie, la Târgu-Mureș, Cluj-Napoca sau aiurea



Bucurie pentru șmecherașii PDL care vă toacă banii publici pe patinoare de primărie, la Târgu-Mureș, Cluj-Napoca sau aiurea
După cum e obiceiul la pramatiile din primăria Târgu-Mureș care primesc rahaturile de propagandă pentru Maior de la vreun prostovan de partid, pe articole nesemnate ca Birou de presă, facem reclamă pentru șmecherii lui Florea, mereu pe siteul primăriei. În speranța borfașilor că îl vor pune, din nou, ilegal sau nu, pe Maior viceprimar, în locul alesei legale PNL! Despre cât costă șmecheriile de patinoare, afaceri clasice ale bandiților PDL din Cluj-Napoca și așa mai departe, după modelul Studcard la proștii portocalii, nici un cuvânt. Noi ne amintim doar că șmecherașii lui Florea au reușit să bage doar acum vreo 3 ani 200.000 de euro pe afacerea patinoar în fața teatrului despre care puteți citi pe acest blog, sumă infimă, exact cît instalația de nocturnă cumpărată pentru familion Maior din banii dumneavoastră prin javrele din partid. O altă afacere dedicată pentru șmecherașii care trăiesc din mila afaceriștilor de la PDL, pseudo-edilii?!  Așteptăm ca borfașii din primărie să citeze din Maior și după meciul Steaua-Dinamo, după victoria lui Obama, la aniversarea borfașilor de la PDL de la câștigarea puterii și a banilor dumneavoastră (așa-zisul Sf. Andrei) sau la anunțarea cotelor apelor Dunării. Chiar nu e nimeni care să tragă un șut  borfașilor care aduc articole din afara primăriei, de la rahatul de partid, pe care le promovează gunoaiele pe bani publici ca fiind din partea primăriei, dar ele fiind doar  gunoaie de promovat o imagine artificial a lui Maior, ca băiat fin și  atoatecunoscător, neîmbuibat cu banii publici pe Siletina și FCM?!


Patinoarul amenajat de Primăria municipiului Tîrgu – Mureş va fi amplasat în acest an, în spatele Centrului Cultural „Mihai Eminescu” şi va fi deschis spre finele lunii noiembrie.

Lucrările de amenajarea a patinoarului au început deja cu relocarea câtorva arbori şi arbuşti în zonă şi la Platoul Corneşti şi cu pregătirea spaţiului.

Vor fi amenajate puncte de alimentaţie publică unde doritorii vor găsi ceai cald, vin fiert, gustări şi fructe.

„Vrem să le facem o mare bucurie copiilor şi tuturor amatorilor de patinaj din Tîrgu – Mureş. Am început amenajarea unui patinoar în zona Cornişa, deoarece Cetatea este în renovare iar Piaţa Teatrului nu se mai pretează acestui gen de activitate. Am considerat că parcul din spatele Centrului Cultural „Mihai Eminescu” este potrivit pentru amenajarea patinoarului, suficient de mare, un spaţiu deschis, cu locuri de parcare suficiente, gata amenajate. Primăria Tîrgu – Mureş se străduieşte să creeze o atmosferă feerică de sărbători în toate cartierele oraşului, astfel încât nimeni să nu se simtă marginalizat”, a declarat consilierul, Claudiu Maior.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.