miercuri, 28 noiembrie 2012

Serviciul de ecarisaj al Primăriei Târgu-Mureș se face că nu vede câine pe domeniul public, pentru că e al unui șef de asociație! Cine îi saltă javra lui Cucuiet?!



Serviciul de ecarisaj al Primăriei Târgu-Mureș se face că nu vede câine pe domeniul public, pentru că e al unui șef de asociație! Cine îi saltă javra lui Cucuiet?!
Pentru că cei din serviciul de ecarisaj erau puși de borfașii din Primăria Târgu-Mureș să adune câini până și în zile de sărbători religioase, oamenii miloși ajungând să ascundă, pur și simplu, unii câini, pentru a nu fi prinși de hingheri și pentru că șmecherașii din primărie spun că ei trimit câini în Germania, deși nu prezintă actele necesare (autorizații veterinare) pentru a fi crezuți, afacerile cu câini stau sub semnul întrebării și chiar sub semnul ilegalității. Nimeni nu raportează câți câini saltă hingherii și de unde și unde ajung ei. Din considerentul că angajatul pe bani publici trebuie să-și facă treaba la fel, cine îi saltă javra lui Cucuiet, șef de asociație de pe strada Cosbuc? Insul și-a tras proprietate din curtea centralei termice, pe vreo 100 mp, și-a pus lacăt ca pe moșia proprie, semne de parcare pe poartă și acum camuflează și poarta pentru a nu se vedea că își parchează duba și mașina pe spațiul Energomur! Individul și-a adus și câine ca să îi păzească mașinile și îi dă drumul javrei, care face circ toată noaptea. Chiar sunt târgumureșenii proști și acceptă ca un individ să-și tragă curte personală pe domeniul privat și fără autorizații și plata impozitelor? Unde s-a mai pomenit decât la porcii de la primăria Târgu-Mureș ca un individ să taie și copacii și gardul verde fără autorizație pentru că l-a rugat un prostovan din primărie și bandiții din primărie să răspundă senin: nu am eliberat autorizație?! Atenție, serviciu de ecarisaj, aveți de săltat un câine! Cine vrea câine nu are decât să și-l crească acasă, nu pe domeniul Energomur și nu pe considerentul că se va găsi vreo pramatie din primărei care sa-l acopere în virtutea afacerilor cu abonamente la FCM, viitoare parcări pentru bandiții cu firme agreate de bandiții PDL, pentru revelioane și meciuri cu șefi de asociație care fac sluj în fața derbedeilor din primărie și partid. Atenție, șeful de asociație e în slujba dumneavoastră, nu trebuie să fie unealta lui Florea și a găștii cu interese din primărie! Oricum, serviciul de ecarisaj va primi sesizare separată, pentru ca șmecherii care cred că pot face orice mână în mână cu derbedeii din primărie să înțeleagă că nu ține afacerea. Azi individul crește un câine, mâine ia un porc, ce vor spune pramatiile din primărie, e bine că se încurajează creșterea animalelor? Zootehnica salvează intersele borfașilor? Ce costă târgumureșenii lipsa de reacție a bandiților din primărie, ceva liste pentru parcările Senin, sensul unic pentru indicatoarele Kisss Unicum, asfaltările și pișcotările pe Valpet, Astor, Citadin? Pe ce vă vindeți, pramatiilor?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.