joi, 29 noiembrie 2012

Pedeliștii ratați din Târgu-Mureș inventează zvonul electoral și informațiile cu sereiști expirațiPedeliștii ratați din Târgu-Mureș inventează zvonul electoral și informațiile cu sereiști expirați
În câteva luni, pedeliștii mureșeni au încercat o serie de manipulări în campaniile electorale de la Târgu-Mureș. Întâi a fost manipularea jegoasă în campania lui Florea pe autocolante și pe foști sereiști care... știu ei ce spun, citat din ăl de sus (pentru DNA Mureș afacerea nu e de corupție, dar există un dosar al autocolantelor la Parchetul de pe lângă Judecătoria Mureș, 3570/p/2012 și o afacere cu autocolante pe licitatiapublică (3000 de bucăți, la 1900 de euro, pe firmă abonată la primăria lui Florea, afacere care trebuie verificată pentru a se vedea dacă găinarii portocalii nu au premeditat atacul vandalilor și au mințit cu nesimțire etnică !). După ce bandiții de la PDL au inventat atacul vandalilor știut doar de expirații din SRI și nu cu dovezi, acte, interceptări și sesizări de actuali sereiști sau polițiști, s-a inventat, e adevărat nu în campanie, dar tot cu potențial de campanie și interese pedeliste, informație cu potențial de manipulare a opinie publice prin presa vorbită(sic!) pentru desființarea Pieței Dacia. Cum orice târgumureșean știe afacerile pe bani publici ale șmecherașilor în piețe, ar fi culmea ca să renunțe la cașcaval, desființând piața, cei care profită de jucărie!
 În campania pentru parlamentare, bandiții de la PDL și jigodiile de la propaganda portocalie revin asupra subiectului, acuzând răspândacii de serviciu care aduc zvonuri de desființare a pieței cu beneficii pentru gașca de pe lângă Florea! Ca poveștile SF să fie complete, bandiții de la propaganda PDL vin cu teorii cu desființarea rampelor de acces în autobuzele ținute de fraierii de târgumureșeni cu bani publici pe firma lui Maior. Ce vor mai inventa în campanie jegurile astea cu pretenții de securiști manipulatori? Atacul vizigoților care vor să fure spațiile verzi de lângă blocuri? Atacul mormonilor care vor să fure neveste de pedelisti sau neveste de inși pe invers care se dau familiști? Furtul de copii cu ambulanțe pentru transplanturile de organe ale usl-iștilor?  Mult mai credibili erau băieții cu ochi albaștri și cu interese tovărășești și portocalii și care scriau cu pseudonime în campaniile electorale sau combăteau cu aprigă indignare rasială... obrăznicia maghiarului care vroia să candideze pe locul de unde poate fura liniștit pedelistul și tot mai credibili erau indivizii care primeau finanțări din bani publici și se simțeau obligați să înjure maghiarul, în contrapartidă și pupincurism etnic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu