sâmbătă, 24 noiembrie 2012

SRI și DNA Mureș, 23 de săptămâni de la manipularea jegoasă și pe bani publici în campania lui Florea! Cu javre de la servicii și cu idioți cu statut de funcționari publici! Atenție, să nu vă fure hoții din nou!



SRI și DNA  Mureș, 23 de săptămâni de la manipularea jegoasă și pe bani publici în campania lui Florea! Cu javre de la servicii și cu idioți cu statut de funcționari publici! Atenție, să nu vă fure hoții din nou!
SRI Mureș, instituție atât de prezentă în mass-media, prietenii știu de ce și unde ( la foști tovarăși, la organe PDL) și DNA Mureș, instituție căreia i s-a prezentat afacerea vandali imaginari pe bani publici în campania lui Florea: au trecut 23 de săptămîni de la manipularea porcilor din primărie și PDL! Dacă SRI Mureș tace pentreu a nu strica ițele etnice, ca să nu iasă maghiarul și să fure ce poate fura românul sau altă etnie, despre DNA Mureș ne așteptăm să dea din plisc ce știe despre afacere. Pe scurt, bandiții din primărie pun pe siteul pe bani publici un atac fictiv al vandalilor, poliție nu știe nimic de așa ceva și desigur nici SRI, porcii lui Florea îi trimit pe cretinii de comunitari să lipească autocolante cu atacul fictiv, polițiști îi prind pe jigodiile de comunitari cu 2000 de exemplare nelipite, iar pe licitatiapublica vizionarii din primărie vroiau să cumpere de la firmă dedicată exact 3000 de autocolante cu caracteristicile celor lipite de pungași! Mai adăugăm afacerea electorală a lui Florea, cu scrisori deschise ăn plic închis, după ce pe licitatiapublică pungașii din prmărie vroiau pliante după modelul scrisorii. Să mai adăugăm că pungașii din primărie au inventat sondaje pe firmă de pedelist, pe multe mii de euro, că publicitatea pentru șmecheașii PDL a venit la ziare prin intermediul firmei cu televiziune PDL, ca să aveți imaginea unei mega-afaceri de partid și pe bani publici pentru Florea și gașca! Atenție, târgumureșeni, ca să nu mai rămâneți fără banii publici pe afacerile de propagandă electoralăvde toamnă ale ăstora! Mai ales că șmecherii lui Florea sunt promovați ca echipa lui Florea, ca să nu spună nimeni că individul are un candidat pe care l-a făcut el om în primărie, ca și pe rudele lui, pornind de la nașă, că a acceptat în partid una intrată în campanie electorală și care a fost manager la firma care închiriază domeniul public de Zilele târgumureșene, că are candidat un ins fugit prin 5 partide, că are pe unul cu trust PDL și care a umflat vreo 600 de contracte cu statul în doar 2 ani de... senatorială sau că îl bagă în față pe cel care a vândut Azomureșul și turcul l-a felicitat pe angajatul statului român cu... post de director general al combinatului! Cum să votezi om, când ăștia sunt prezentați ca echipa lui Florea?! Ca să știți, români, ce vă spun băieții cu ochi albaștri să votați, ca să nu iasă maghiarul care să fure ce pot fura românii! Vreți oameni sau vreți gașca cu interese și cu banii publici în jurul lui Florea?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.