marți, 6 noiembrie 2012

Bandiții lui Florea copiază pe siteul primăriei Târgu-Mureș ce scrie tîrgumureșeanul.ro. Un șut în fund bandiților care transformă siteul instituției pe bani publici în copy-paste al organului de propagandă PDL?!



Bandiții lui Florea copiază pe siteul primăriei Târgu-Mureș ce scrie tîrgumureșeanul.ro. Un șut în fund bandiților care transformă siteul instituției  pe bani publici în copy-paste al organului de propagandă PDL?!
În nici 2 săptămâni, bandiții lui Florea copiază 3 articole de propagandă pentru Florea și Maior de pe siteul de propagandă cunoscut, tîrgumureșeanul.ro. Copy-paste al bandiților controlați de javrele portocalii, dar pe banii publici. A ajuns siteul primăriei un gunoi pe care poate scrie orice prost și pe care ajunge propaganda scrisă ieri de pedeliști! Cine răspunde pentru măgărie? Târgumureșeni, bandiții ăștia vă iau la mișto! Articol de pe tirgumureșeanul.ro, cu marcă înregistrată pe Ioan Chiorean, cel care se joacă și de-a consilierul lui Maior, asta ca să vedeți ce interes au bandiții din primărie. Desigur, bandiții de partid nu vă spun că există afaceri pe Senin, care face loc de parcare cu 800 de euro, deci pentru găinarii de afaceriști ai primăriei lui Florea un loc de parcare e cam cât o mașină veche! Ca să știți unde sunt banii dumneavoastră, interesele de partid și firmele care vor sponsoriza, probabil, cancerul portocaliu la Mureș Și ca să judecați, dacă porcii din primărie vă șparlesc 800 de euro pe loc de parcare și ați plăti 200 de lei chirie, nici măcar în 17 ani, când așa-zisa parcare e oală și ulcele, nu se amortizează. Mega-afacere a bandiților care fac parcări până și pe locurile de parcare comuniste, doar că trag un acoperiș și raportează am mai făcut un loc de parcare, mai vreau 800 de euro.


Luni, 5 noiembrie 2012, consilierul Claudiu Maior a verificat stadiul lucrărilor de reabilitare şi modernizare a străzii Şelimbăr din municipiu. Aici au fost create peste 30 de noi locuri de parcare, fapt ce contribuie, în bună măsură, la rezolvarea problemelor de trafic  din zonă. Reabilitarea vizează întreaga stradă, inclusiv trotuarele, accesul în zonă şi aleea de legătură. Lucrările fac parte dintr-un proiect mai amplu, care include străzile Aleea Haţeg şi Aleea Vrancea.
Propaganda de pe site



Luni, 5 noiembrie 2012, consilierul Claudiu Maior a verificat stadiul lucrărilor de reabilitare şi modernizare a străzii Şelimbăr din municipiu. Aici au fost create peste 30 de noi locuri de parcare, fapt ce contribuie, în bună măsură, la rezolvarea problemelor de trafic din zonă. Reabilitarea vizează întreaga stradă, inclusiv trotuarele, accesul în zonă şi aleea de legătură. Lucrările fac parte dintr-un proiect mai amplu, care include străzile Aleea Haţeg şi Aleea Vrancea.
Propaganda cu bani publici, pe site pe bani publici și postată cu funcționari pe bani publici
Dovezile video sunt aici. După cum ne așteptam, cretinii din primărie copiază marți ce scriu luni pe site propagandiștii lui Maior, iar scrisoarea deschisă adresată târgumureșenilor de Florea, în calitate de primar, apare la propagandă întâi, apoi la locul de muncă a individului ales etnic!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.