marți, 13 noiembrie 2012

Florea se ia de…golăneala electorală. Râde ciob de oală spartă?!



Florea se ia de…golăneala electorală. Râde ciob de oală spartă?!

Prostovanii din primărie îl promovează din nou pe Florea cu rahaturi de partid și pe banii publici. Cum insul e și el în campanie, trebuie lăsat să înjure puterea, pe motiv că ăia cerșesc… voturi, când tu ai candidați șmecherași pe bani publici, inși fugiți din 5 partide, afaceriști cu teren public și familion, indivizi cu implicări în privatizări și aș mai departe, numai oameni de …valoare/valori. Tupeul lui Florea e extraordinar câtă vreme exact bandiții din primărie începuseră în vară campania ilegală cu mizeria de panouri electorale, câtă vreme porcii de partid au folosit polițiști locali în campania lui Florea (vezi autocolante, poate exact cele de pe licitatiapublică, 3000 de exemplare din banii publici!), cătă vreme Florea e citat atunci când l-au prins pe Bretflean spunând: acela știe ce vorbește că e fost SRI-ist, doar că insul e cu statut de funcționar public, dar porcii din PDL Mureș nu știu asta. Afacerile de campanie electorală au făcut obiectul sesizărilor de la poliție și DNA de la unii târgumureșeni, iar Curtea de conturi și DNA mai bine nu ar verifica ce pliante au șmecherașii pe licitatiapublică și care pot fi băgate în plicurile de campanie a lui Florea! Să nu mai spunem că porcii PDL Mureș inventează în campania electorală mizerii de manipulare, pornind de la loc de divizie pentru familionul lui Maior și pe banii publici, de la Studcard pentru Siletina copilului de suflet și mandat ilegal de viceprimar, până la atacuri imaginare ale demenților cu pretenții de securiști. Să mai numărăm unde au pus bandiții panourile electorale pentru amărâta de EBA, unde erau afișajele electorale de lângă școli, ce sondaje de opinie fac pedeliștii pe bani publici în an de campanie pentru pedeliști, cum e mecanismul cu fraierii din presă care merg la notar să-și aranjeze publicitatea pe firmă dedicată și care stoarce banul public la cerșetori, așa cum se laudă cătanele de partid. DNA și Curtea de conturi, verifică afacerile electorale ale PDL Mureș și cheltuirea banilor publici prin afaceri pe primărie, ca acum nu se mai pune problema de imunități (sic, ăștia se sacrifică pentru târgumureșeni) și s-ar putea să pice în plasă rechinii și plevușca împuțită de partid cu pupincurismul de rigoare și afaceri dedicate.


Primarul, dr. Dorin Florea, condamnă felul în care partidele politice angajate în campania electorală din municipiul Tîrgu – Mureş îşi fac campanie electorală.

„Acesta nu este campanie electorală, este golăneală electorală. Îi îndemn pe toţi târgumureşenii să nu-i voteze pe cei de la USL ale căror feţe le cerşesc votul de pe stâlpi, garduri sau pereţi. Este o dovadă că celor de la USL nu le pasă de oraşul în care trăiesc, că nu-i respectă pe locuitorii pe care vor să-i reprezinte în parlament, stricând aspectul oraşului. Este regretabil că preşedintele Consiliului Judeţean şi fostul prefect încurajează aşa ceva,” a declarat primarul, Dorin Florea.

Conform directorului Poliţiei Locale, Valentin Bretfelean, sute de afişe au fost lipite ilegal, cu un clei special, foarte puternic pe stâlpi de iluminat, garduri, sau pereţi pe Bulevardul 1848, străzile Petru Dobra, Gheorghe Doja, 22 Decembrie, zona serpentinei mici şi a Spitalului Judeţean. Au fost aplicate 7 sancţiuni cuprinse între 1.000 şi 2.500 de lei.

„Fac un apel către toţi oamenii responsabili să nu mai lipească afişe decât în locurile special amenajate. Am anunţat în scris partidele care sunt panourile de afişaj de care beneficiază în această campanie electorală. Sunt panouri moderne, cu sticlă şi cheie astfel încât afişele să nu poată fi distruse. De asemenea, am anunţat că există 7 amplasamente unde se pot organiza evenimente electorale, astfel încât toţi candidaţii să se poată întâlni când doresc cu alegătorii”, a declarat Constantin Bretfelean, în conferinţa de presă de marţi, 13 noiembrie.

Primarul, Dorin Florea, a cerut îndepărtarea de către firma de salubritate a afişelor lipite ilegal şi trimiterea notei de plată ce conţine contravaloarea serviciului de curăţenie către formaţiunile care se fac vinovate de distrugerea imaginii şi a bunurilor oraşului.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.