joi, 15 noiembrie 2012

Universitatea Craiova poate reveni în fotbal! Bandiții și foștii pușcăriași care au încercat să distrugă clubul vor plăti!



Universitatea Craiova poate reveni în fotbal! Bandiții și foștii pușcăriași care au încercat să distrugă clubul vor plăti!
Pentru amintirea faptelor de la care a pornit hoția pe care unii au pus-o la punct în defavoarea Craiovei, redau articolul pe care l-am publicat în ziarul Adevărul. Felicitări, Craiova și fie ca justiția să le ofere mulți-mulți ani  de pușcărie pentru porcii care au distrus clubul! Și pentru foștii pușcăriași are s-au mânjit cu alte gunoaie cu interese!

Mai mititei decât Mititelu

U. Craiova a fost trimisă miercuri, de Sf. Ilie, în moarte clinică de Comitetul executiv al FRF. Cu CE U19 organizat în ţară, unii din Federaţie nu au  găsit altceva de lucru decât excluderea provizorie a Campioanei unei mari iubiri din toate competiţiile! Fotbalul se joacă, iarăşi, pe lângă gazon, la mica înţelegere şi unii din FRF calcă în picioare dreptul a sute de mii de suporteri de a avea echipă de suflet, istoria de 63 de ani cu performanţele unora pe care ei nu le-au avut niciodată în cariera de profesionişti sau chibiţi, pe aşa-zisul motiv: Mititelu a îndrăznit să se judece civil! Cine sunt cei 10: Mircea Sandu, Dumitru Dragomir , Octavian Goga, Cornel Şfaiţer, Marian Rusen, Ştefan Stana, Cristian Bobar, Paul Costaş, Sorin Ţerbea şi Vasile Avram. Vă propun să analizăm lotul FRF prin prisma istoriei componenţilor, a intereselor, a lipsei de statut moral, pentru a arăta că excluderile de acest tip sunt acţiuni de răzbunare, care să deschidă unora afaceri sau să le dea unora sentimentul că sunt răzbunaţi. Avem între cei 10 un domn care se lăuda în emisiunea lui Ioaniţoaia cum aducea cafea pentru bani negri pentru partidul comunist , avem şef la FC Scorniceşti – echipă inventată pentru slava conducătorului iubit, avem reprezentant al fotbalului… amator, avem un reprezentant al cluburilor cu activitate exclusivă de copii şi juniori, avem un profitor al excluderii Craiovei (cel de la Juventus Bucureşti), avem un om de afaceri cu contracte la Primăria Târgu-Mureş (cea care bagă banii şi în FCM) şi care reprezintă fotbalul în sală, adică CITY’US, pentru care se cerea 3,2 milioane lei bani publici, prin expunerea de motive din 13 aprilie, cu drept de majorare cu 10 la sută!) avem un reprezentant al arbitrilor şi 4 reprezentanţi din Liga II şi III. Aceştia sunt cei care dezafiliază un club, adică nişte oameni care fie s-au simţit atacaţi de declaraţiile lui Mititelu, fie au interese la cluburile lor, fie visează la bani publici sau au speranţe să pună mâna pe jucătorii Craiovei. Cum  este posibil ca unii care cer bani publici, se ocupă de copii şi juniori sau reprezintă arbitri să judece un club profesionist care nu are bani primiţi de la primărie şi care are doar o vină – este condus de un om care a visat prea mult,  pe banii lui şi nu pe bani primiţi politic, din taxe şi impozite?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.